• Vinst borta mot Varnhem

Matchen startade o vi börjar spela bra redan från start o det tar inte mer än ca 10 min innan vi tar ledningen genom Viktor. Gött att få en bra start på matchen. Efter målet så fortsätter vi spela bra o skapa chanser o efter ca 30 min så gör John 2-0 till oss på en snygg frispark. Nu är vi verkligen på gång o det tar bara ca 2 min innan Viktor gör 3-0 till oss. Resultatet 3-0 står sig till halvlek. I halvlek pratar vi om att vi ska fortsätta som vi gjorde i första halvlek. Andra startar o det tar inte lång tid innan Olof gör 4-0 till oss. Riktigt gött med en bra start på andra halvlek. Vi har trampat gasen i botten nu o det tar bara ca 5 min innan Erik gör 5-0 till oss. Nu har vi en riktigt bra period o det dröjer bara ca 2 min innan Viktor gör 6-0. Spelmässigt så gör vi det mycket bra både offensivt o defensivt. Efter ca 70 min så gör Elias A mål o vi leder med 7-0 o det blir även slutresultatet. Nu laddar vi för matchen mot Lundsbrunn. / Johan Herrlag 30 aug 0kommentarer
  • Vinst hemma mot Kållandsö

Första halvlek starta o vi spelade bra redan från start. Vi hade bra fart både på benen o bollen vilket gjorde att vi började skapa chanser redan från början av matchen. Men när vi väl skulle avsluta så ville inte bollen in så 0-0 stod sig länge. Men i ca 40 min så gjorde Erik 1-0 till oss. Äntligen fick vi hål på dom o nu dröjde det bara nån min innan Melker gjorde 2-0 o det blev även halvtidsresultatet. I halvlek pratar vi om att vi ska fortsätta som vi gjort men att vi ska vara lite mer resoluta i avslutningslägena. Andra startar o den ser ut ungefär som första halvlek. Vi spelar bra o efter ca 10 min i andra så gör Erik 3-0 till oss o det känns som att det va spiken i kistan. Efter målet så fortsätter vi skapa lägen men bollen vill inte in fast vi kommer till bra lägen. I slutet av matchen åker Kållandsö på en utvisning efter en av deras spelare slagit till Elias. Resultatet 3-0 till oss blir även slutresultatet. Nu laddar vi inför nästa match borta mot Varnhem. / Johan Herrlag 22 aug 0kommentarer
  • Vinst borta mot Rackeby

Första matchen efter sommaruppehållet så mötte vi Rackeby borta o det var svårspelat för det blåste storm. Men vi börjar matchen bra o redan i 10 min så gör Viktor 1-0 till oss, alltid gött att få en bra start på matchen. Efter det så fortsätter vi att spela bra o skapa lägen men vi får inte in nåt mer mål. Rackeby kommer till några lägen när vi slarvar lite men antingen så räddar Johan eller så missar dom målet. 1-0 till oss står sig till halvlek. I halvlek pratar vi om att vi ska fortsätta som i första fast vara med på att bollen kommer stanna i vinden i defensiven plus att spela med lite större marginal. Framåt ska vi ösa på. Andra startar o vi är heta o redan innan det gått 10 min av andra halvlek så gör Viktor 2-0 till oss. Gött med en bra start på andra halvlek. Vi fortsätter att skapa lägen både i spelet o på fasta men Rackeby lyckas freda sitt mål. Men i ca 75 min så gör Erik 3-0 till oss. Nu känns det avgjort men det gäller att hålla fokus tills matchen är slut. Vi fortsätter att skapa lägen men i 85 min så får Rackeby till ett avslut som blåser in i krysset o dom har reducerat till 3-1 ordet blir slutresultatet. Nu laddar vi för torsdagens match mot Kållandsö. / Johan Herrlag 11 aug 0kommentarer