Startelvan: Oskar H, Yoda, Jimmie, Goran, Sebastian, Rasmus, Christoffer, Lukas, Philip, Johan och Viktor.
Avbytare: Marco, Anton, Per L, Oskar S och Olle.

0-1 Eld (13)
0-2 Eld (72)

Viktig match för bägge lagen, vinnaren skulle ge sig in på allvar i jakten på kvalplatsen, tyvärr så lyckades vi inte ta hem segern i eftermiddags. Vi bjöd bortalaget en hel halvleks försprång kan man säga.

Matchen började ändå jämnt första minuterna, rätt bra intensitet i matchen, men tyvärr för våran del orkade vi inte komma upp i våran normala nivå. 0-1 kom redan i den 13:e minuten efter ett inkast, vi kommer fel och det slutar med att deras Eld får bollen i en yta där han är först på och gjorde inget misstag. Vi går det jobbigt under en 10 minuters period där vi verkligen är överallt och ingenstans samtidigt.

Vi försökte jobba oss in i matchen och i den 20:e och 22:a minuten har vi två anfall med rätt intentioner även om det inte ledde till något. I den 26:e minuten fick Viktor utgå skadad, Olle ersatte. I den 30:e minuten kom våran bästa chans, rent av kanske våran farligaste på hela matchen, Olle hittade Philip ute till vänster, Philip slog inlägg som Johan nickade, tyvärr var målvakten med på noterna och kunde rädda. Sista kvarten såg bättre ut för våran del, men det var ändå bortalaget som kom närmast 0-2 när en anfallare nickar tätt utanför ett bra slagen inlägg. Det sista som hände i första halvleken var att Rasmus kom fri i en mot en med målvakten, det såg ut att han blev fälld men ingen av domartrion tyckte det. 0-1 i halvtid var rättvist ska det erkännas.

I halvtid gjorde vi ett byte, Kigge fick kliva av och in kom Anton, detta innebar att Sebastian gick upp som innermitt, Philip gick ner som vänsterback och Anton tog Philips plats.

Det är ett bättre hemmalag som spelade i andra halvlek, vi ägde matchen men hade förvånansvärt svårt att skapa chanser idag, något som vi i vanliga fall skapar men kan ha svårt att få in bollen i mål.

Runt den 52:a minuten kan det inte ha varit långt bort från att domaren gett oss en straffspark när Rasmus tar ner snyggt ett inlägg och när han ska till att avsluta så verkade som att han blir fälld, men ingen signal kom från domaren. Dom få anfallen som såg lovande ut rann ut i inget mycket tack vara att vi inte vågade ta avslutet, vi försökte hitta en lagkamrat i bägge läge.

I den 70:e minuten förvandlades en lovande frisparksläge till en kontring åt bortalaget och Oskar i mål tvingades till en räddning till hörna. Tre minuter senare gjorde dom 0-2 på en märklig situation, en hörna som blev till ett flipperspel innan bollen hamnade i mål och ridå ner för oss. Vi är nära att reducera i den 76:e minuten när vi bytt till en 3-4-3 formation men Rasmus avslut går över. Sen är dom närmare 0-3 än vi 1-2. Men 0-2 stod sig matchtiden ut.