Trupp: Oskar H, Oskar S, Jimmie L, Goran K, Sebastian R, Christoffer N, Lukas J, Viktor J, Rasmus G, Philip E, Yoda, Per L, Johan B, Robbin K och Anton W

Startelvan (4-4-2): Oskar H, Yoda, Sebastian, Goran, Oskar S, Philip, Per, Lukas, Rasmus, Viktor och Johan.
Avbytare: Jimmie, Robin K, Anton, Christoffer

0-1 Rasmus (15)
0-2 Rasmus (39)
0-3 Robin K (76)

En jämn inledning av matchen där vi hade dom första 5 och hemmalaget dom andra 5 första tio minuterna. Runt den 5:e minuten kom vi i en bra anfall ute till höger där Per hittade Johan som i sin tur passade ut till Yoda, tyvärr blev hans inlägg lite för lång. I den 15:e minuten tar vi ledningen genom Rasmus framspelad av Viktor så lobbade han över målvakten.

I den 19:e minuten kom dom i en bra anfall och fick ett bra läge men skottet gick över. Minuten efter kom dom i ett nytt anfall men denna gång stod Goran i vägen. I den 24:e minuten borde vi fått en straff när Philip blir dragen inne i straffområdet efter en fin framspelning av Viktor tror jag det var. Målvakten deras hade lite problem med fötterna och fick en rejäl snedspark så bollen gick ut till hörna. Vi gör det svårt för oss själva i den 31:a minuten men ett bra hemarbete rede ut situationen.

Hemmalaget var farligast på hörnor och i den 33:e minuten är dom nära att kvittera men Oskar S lyckades rensa på mållinjen. I den 39:e minuten gjorde vi 0-2, återigen var det Rasmus som tog tillvara på en inspelning av Oskar S som Philip lämnade över till Rasmus. 0-2 stod sig halvleken ut.

Hemmalaget kom ut med vilja att reducera och därmed komma in i matchen, vi troligtvis undermedvetet föll tillbaka och gav dom bollinnehavet. I den 48:e minuten räddade Oskar H ett friläge, Oskar som haft en tämligen lugn 1:a halvlek fick lite mer arbete nu i 2:a halvleken.

Precis som under första 45 minuterna så var det främst på hörnor som dom skapade sina chanser. I den 55:e kom Viktor i en kontring tyvärr så blev avslutet lite tam. I den 57:e minuten bytes Robin K in för Johan som kände av en skada. I den 61:a minuten räddade Oskar H en hörna, han fick en smäll mot huvudet och fick plåstras om. Han var med på noterna och gjorde en fin fotparad i den 63:e minuten.

Runt den 64:e minuten avtog deras press och vi tog över matchen igen. Christoffer bytes in mot Per i den 65:e minuten. Vi skulle stänga matchen i den 76:e minuten genom Robin som tog tillvara på en bra slagen frispark av Yoda! Jimmie kom in istället för Philip och vi gick över till en 4-5-1 formation. Sen spelar vi av matchen utan någon större problem, Anton kom in istället för Oskar S i den 87:e minuten. 0-3 stod sig matchen ut! Tre sköna poäng hem till Granevik!