Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Värtans IK

Följ

Värtans IK

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Värtans IK
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Värtans IK
Adress Folke Bornhammar (fd Jansson) Lillbodavägen 7
Postadress 76113 Riala
Telefon 070-5643803
E-post vartan.ungdom@gmail.com
Orgnr 802007-1372

Om Värtans IK

Värtans IK ar en av de få kvarvarande, livskraftiga idrottsklubbarna i Stockholms innerstad.
Värtans IK har en aktiv och expanderande ungdomsverksamhet inom fotboll.
Vi vänder oss i första hand till barn i Hjorthagen, Norra Djurgårdsstaden, på Gärdet och Östermalm men alla oavsett bostadsadress är välkomna att spela med oss. Vi tränar och spelar på Hjorthagens IP eller Östermalms IP.

Välkommen till Värtans IK och Värtans IK Ungdomsfotboll!

VÅR VERKSAMHETSIDÉ
Värtans IK Ungdomsfotboll ska erbjuda en bred ungdomsverksamhet där alla som vill ska få spela fotboll med oss. Genom fotbollsspel, utbildning och gemensamma aktiviteter skapar vi en god kamratanda som hjälper alla barn och ungdomar i vår verksamhet att nå sina drömmar och mål. Vi är en satsande ungdomssektion som erbjuder utveckling utan utslagning. Den familjära känslan kännetecknar vår verksamhet även när den växer.

VÅR VÄRDEGRUND
Gemenskap, glädje, utveckling.
Gemenskap: Vi vill att barn och ungdomar ska få ett grundläggande intresse för lagidrott och lära sig samarbeta för ett gemensamt mål. Hos oss ska alla trivas, vi är vänner och vi spelar schyst.
Glädje: Vi är här för att vi älskar fotboll. Den glädjen genomsyrar vår verksamhet: under vardagskvällarnas träning i gasklockans skugga på Hjortis, när vi plötsligt vänder ett underläge i en Sanktanmatch, när knattarna får sin första Värtan-t-shirt och inte vill ta av sig den på hela sommaren. Du väljer oss för att du också älskar fotboll.
Utveckling: Vi är en satsande ungdomssektion som erbjuder utveckling utan utslagning. Vi ger barn och ungdomar en bra fotbollsutbildning, där årskullarna hålls ihop och spelarna får utvecklas i sin egen takt. Det är lika viktigt med utveckling för våra ledare, som kontinuerligt utbildar sig enligt Svenska fotbollförbundets riktlinjer.

VÅR VISION 2025
Vi vill vara det naturliga valet av fotbollsutbildning i vårt närområde.
Det är till oss man kommer med sin fotbollsdröm, oavsett om den är liten eller stor.
Vår strävan är att vara så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt.
Vi testar nya idéer och bygger vidare på vår förenings hundraåriga historia.
Vi erbjuder högklassig träning där vi tänker långsiktigt och där gemenskap, glädje och utveckling alltid står i centrum.