• Vi nöter ner dem och vinner med 4-0

Det blev en seger i den svåra bortamatchen mot erkänt starka Stureby FF. VI fick oss en pratstund med tränare Rasmus som var väldigt nöjd efter segern! Hej Rasmus och grattis till en till seger! Tack så mycket, det var skönt! Vad var målet med matchen? Studsa tillbaka efter förra matchen och få med sig 3 poäng hem till Västerås . Ni går in i halvtidsvila med 1-0, hur var första halvlek? En jämn halvlek rent spelmässigt där vi skapar dem heta lägena och kunde både göra 1,2 och 3 mål. Men vi gick till halvtid med 1-0 ledning. Vad pratade ni om i vilan under halvtid? Fortsätta med energin och lita på att vi sakta men säkert kommer nöta ner dem. Fokus på att fortsätta göra rätt saker. Fick ni till det som ni pratade om i halvtid i andra halvlek? Tjejerna går ut och som vi sa, sakta nöter ned motståndet och tillslut åker vi hem med en 4-0 seger. Tycker att Stureby har en bra period i början av halvleken där dem kanske kunde fått utdelning. Nu får dem inte det och då blir vi för starka tillslut. Vad tar ni med er från denna match till kommande matcher? Tycker vi ska ta matchen som helhet med oss. Vi håller 0:an och skapar väldigt många bra chanser för att göra ytterligare några mål. Superbra effekt på spelarna som byts in vilket också ger oss en fördel gentemot Stureby i längden. All kredd till våra tjejerna som verkligen ger sitt yttersta på planen. VSK målskyttar: Tilda Hellén 2 Freja Magnusson 1 Lydia Högberg 1 F17 28 apr 0kommentarer
  • Jämn match som slutar med en förlust

Bortamatchen mot Älvsjö AIK slutade med en 1-0 (0-0) förlust. Vi får en pratstund med tränare Rasmus efter matchen. Vad var målet med matchen? Att göra en bra prestation och få med sig 3 poäng hem till Västerås mot ett tufft Älvsjö i både regn och kraftig vind. Ni går in i halvtidsvila med 0-0, hur var första halvlek? En jämn halvlek där Älvsjö kommer ut med hög energi och försöka pressa oss högt. Men tycker deras energi sakta sjunker under halvleken och det känns tryggt. Vad pratade ni om i vilan under halvtid? Våga hålla i bollen lite mer offensivt samt lite defensiva detaljer. Fick ni till det som ni pratade om i halvtid i andra halvlek? Vi kommer ut i andra halvlek och får direkt ett riktigt bra tryck där det kändes som att vi skulle få utdelning. Tyvärr ville det inte studsa vår väg och Älvsjö kan istället straffa oss när vi blir lite för passiva i en omställning och göra 1-0 som också slutresultatet blir. Vad tar ni med er från denna match till kommande matcher? Finns många delar att ta med sig från denna match. Tycker våra lagdelar många gånger sitter ihop väldigt bra och att vi på olika sätt ändå kan få matchbilden att kännas trygg. Där vi släpper till väldigt få målchanser. Vi gnuggar vidare och tar nya tag redan imorgon med träning och ny möjlighet att bli ännu bättre både individuellt och som lag. F17 14 apr 0kommentarer
  • Tuff bortamatch!

På söndag åker laget till Stockholm för att möta serieledarna Älvsjö AIK FF. Älvsjö tog en imponerande storseger borta mot Huddinge IF med 9-0 i årets första omgång. Detta gör att de leder tabellen efter omgång 1. VSK ligger trea genom sin seger över Tyresö FF med 4-1 på hemmaplan. F17 11 apr 0kommentarer