• Referat: Åmmebergs IF - Vretstorps IF

På ett soligt och alltid naturskönt Björkvallen i Åmmeberg, spelade vi årets andra seriematch mot Åmmebergs IF. Gräsmattan var mycket bra, med tanke på hur våren varit i Närke. VIF inledde väldigt starkt och skapade flera fina målchanser, som inte resulterade i mål. ÅIF försvarade sig tappert. Matchen jämnade ut sig och blev mycket ’kampfotboll’. I 24:e minuten bröt hemmalaget ett uppspel av Vretstorp och deras spelare lobbade in 1-0. I 29:e minuten gjorde Anton Davidsson 1-1 på nick efter Jerry Wibergs kantfrispark. Andra halvlek fortsatte som första. I matchens 55:e minut gjorde VIF 1-2 på en snabb kontring, Jerry W målskytt, nyinsatte Filip Kjellman var inblandad i kontringen. Victor Pettersson fick i minut 72 sitt andra gula kort, utvisning. Matchen böljade , med goda chanser för båda lagen. Men, inget av lagen gjorde mål. Tung vinst , i mycket svår bortamatch på bortaplan, för alla starkt tillsammans jobbande/ kämpande VIF-spelarna! Senior Herrar för 6 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Vretstorps IF - Karlslunds FF

Seriepremiär! Alltid lika spännande! Vi mötte ett välskolat och relativt ungt Karlslunds FF. VIF-spelarna jobbade, som alltid, mycket energiskt tillsammans i positiv VIF-anda. Matchen spelades i ett ganska högt tempo. Det var chansfattigt i första halvlek. Vi var ytterst nära att göra mål bla vid ett par hörnor, som räddades på mållinjen! Vi fick utdelning i 64:e minuten då Aref serverade Jerry med en högklassig passning. Jerry avslutade i målvaktens bortre hörn! Snyggt! I 68:e minuten kvitterade Karlslund till 1-1 efter en andraboll på hörna…. Sammanfattningsvis en väl genomförd match av ett mycket hårt jobbande/disciplinerat Vretstorp. Senior Herrar för 11 dagar sedan 0kommentarer
  • Seriesegrare Div 7 Södra 2023

Stående f v Materialare Krister Eklund, Vilmer Birgersson, André Öhnander, Alexander Eklund, Hugo Bårman, Stefan Strömberg,Victor Pettersson, Anton Dawidsson, Filip Alvén, Tias Birgersson, Hugo Böjer, August Forsberg, Andreas Strömberg, Ledare Claes Nilsson Sittande f v Thure Nilsson, Aref Al Mahmoud, Alexander Strömberg, spelande tränare Adam Forsberg, Victor Claesson, Jacob Svedberg, Gustaw Lind, Marcus Österlund, Jerry Wiberg Målvakter Ludvig Nyvelius, Hampus Johansson, Noel Hjalmarsson Senior Herrar 16 okt 2023 10kommentarer