12 mars 2023
14:15

Reymersholms IK (3)

Referat: Västerhaninge IF (3) - Reymersholms IK (3)

En lie onödig förlust där Reymers gör det avgörande målet på övertid. Det finns bra saker att ta med sig efter matchen och mindre bra. Kul att vi sakta men säkert börjar få tillbaka lite folk. Västerhaninge tog ledningen med 1-0 genom Omar som verkligen har visat sin målfarlighet nu på försäsongen. 1-1 kom från ingenstans. Där blir vi hårt straffade efter en felpassning som gav ett omställningsläge och kvitteringen var ett faktum. 1-1 i paus.

Andra halvlek tar Västerhaninge åter ledningen nu på en fast situation där Lucas gör sitt första mål i Västerhaninge tröjan. Reymers kvitterar till 2-2. Västerhaninge har sedan ett par bollar i virket. Det är Reymers som tar ledning med 3-2 med några få minuter kvar. Västerhaninge kommer tillbaka Calle kvitterar men Reymers drar det längsta strået och gör 3-4 på övertid.

Fint spel emellanåt men vi måste bli ännu aggressivare. Vi måste också minimera de individuella misstagen, det är sånt som sker men vi får försöka minimera riskerna.

Nu väntar Hanviken borta på Tyresövallen nästa helg.