• Oavgjort i träningsmatch nummer 4.

Det blev till slut 23-23 när vi på hemmaplan mötte div. 3- laget Sannadal. Vi ledde efter 40 minuter, men gästerna vände och ledde som mest med tre bollar. En fantastisk avslutning som vi vann med 4-1 gav då ett oavgjort resultat. Med oss från den här matchen tar vi de första 20 minuterna och avslutningen, där vi visar att vi aldrig ger upp. På torsdag vinner vi gruppen!! Damlaget 13 sep 2022 0kommentarer
  • Träningslägret på Åland

Nu är träningslägret på Åland över för denna gång och jag tror och hoppas alla var nöjda med äventyret. 2 träningspass á 2 timmar och ett matchpass då vi gästades av 4 Ålänningar som också var med och spelade han vi med i Vikingahallen. Ett mycket bra lagmöte och tävlingar blev det också. Men framförallt tror jag att laget blev ännu mer ett lag genom att få umgås på detta sätt och det var ju det som var huvuduppgiften. Nu väntar 2 matcher och 4 träningar innan seriespelet 22/23 drar igång. Tack för en trevlig helg och det är kul med handboll!! Damlaget 12 sep 2022 0kommentarer
  • Seger även i andra träningsmatchen!

Det blev seger även i säsongen andra match, då vi på bortaplan mötte Haninges div.4 lag. 3-10 i halvtid blev 11-21 till slut. Med oss från denna match är försvaret i första halvlek, kontringsspelet som börjar komma igång och att 8 spelare gör mål. På torsdag spelar vi nästa match i Pre Season Tournament och det blir första matchen i hemmahall. Efter den blir det Åland!! Damlaget 4 sep 2022 2kommentarer