• Referat: Råå IF - Vejby IF

Veteranos!!! Vilken kross…… 8-1 borta mot svårspelade Råå?? Redan efter 28 minuter ledde vi med 4-0! Håkansson gjorde en grym årsdebut och assisterade snabbe Rille till 1-0 efter 9 minuter och redan då hade vi bestämt att detta var vår match på väg mot möjlig serieseger. Inställningen var 100% hos alla under hela matchen. Så det rullade på tack vara utmärkt kombinationsspel och Gurra gjorde 2-0 assisterad av Rille, Jordö gör 3-0 assisterad av Öberg och sen Gurra igen med 4-0 assisterad av Jordö. Paus och gott snack om att fortsätta ösa på då målskillnaden kan bli viktig i slutändan. Halvleken inleds dock med ett tveksamt offsidemål av Råå till 4-1. Vår replik kom blixtsnabbt när Rille sätter 5-1 assisterad av Sameh. Sen fullbordar Rille sitt hat-trick och sätter 6-1 assisterad av Patrik L och innan slutsignalen hinner Wulff dra in 7-1 assisterad av Jordö och Bergmark 8-1 assisterad av Andy. Ja, det blev en lång kavalkad över alla mål och självklart måste jag lyfta fram Rille med sitt hat-trick lite extra men skulle även kunna räkna upp alla övriga i truppen??. Andy gör ett kanonjobb som Matchcoach och ”sitter säkert på tronen”!!! Nu laddar vi 200% inför rivalmöte med SIF på söndag!! Forca Veteranos!!! Coach/T VIF Veteranos 11 sep 2023 0kommentarer
  • Referat: Vejby IF - Ödåkra IF

Söndagens match mot Ödåkra blev en tight historia som avgjordes i sista minuten! Vi inledde matchen bra och skapade ett antal bra skottlägen samt farliga inlägg från högerkanten där Agim kom runt fint flera gånger. Vi ägde de första 20 minuterna men lyckades inte göra mål och efter det blev vi lite passiva och lät Ödåkra komma fram skapa några halvchanser. Efter 0-0 i halvtid och gott snack om att verkligen steppa upp i andra halvlek tog vi kommandot i matchen igen och fortsatte skapa skarpa lägen men Gurras lobb gick precis över ribban och när Gurra laddade kanonen räddade Ödåkras målvakt snyggt uppe i sitt vänstra kryss… Så i ett av sina få anfall gjorde Ödåkra 0-1 efter drygt 10 minuter. Vår spelmotor Sandro utgick skadad (foten) men vi gav oss inte utan fortsatte att trycka på. Efter ett fint inlägg från Olausson nickskarvade Jordö in kvitteringen. Vi fortsatte att trycka på med allt vi hade och i matchens sista minut levererar Andy en lång höjdare som Rille påpassligt hinner först på och lobbar in över målvakten??. En minut kvar ochen rättvis seger var i hamn?? Jalle gjorde comeback i kassen och stod för några riktigt svettiga räddningar under matchen. Cred till matchcoach Andy som ledare, även på planen, och i övrigt skall samtliga i laget ha plus för en fin insats där vi gav allt och bärgade en härlig seger?? Nu laddar vi för ”seriefinal” borta mot Eskils på söndag så anmäl dig nu så vi får ihop en superstark trupp. Ses/T VIF Veteranos 21 aug 2023 0kommentarer
  • Referat: Vejby IF - Dösjöbro IF

Hallå Veteranos, Söndagens match mot nykomlingarna Dösjöbro blev en välspelad match med två lag som verkligen ville ”lira boll”. Matchen startade med att vi hade ett visst spelövertag och skapade några hyfsade chanser framåt med det dröjde till matchminut 24 innan Robban, från distans, sköt i 1-0 assisterad av Wulff. Vi hade lägen att öka på ledningen innan paus men lyckades inte. I början av 2a halvlek fortsatta vi att trycka på och hade flera öppna lägen där vi borde avgjort matchen. I stället tog Dösjöbro över mer av spelet då vi föll ner väl mycket mot eget mål och Dösjöbro fick chansen att kvittera via en, feldömd straff, och satte den i mål. Rasmus var åter stabil i mål och gjorde bl a en kanonräddning. Andy och Wulff höll ihop försvaret bra och på mitten var Sandro giganten som ”var först på alla bollar”! Sammanfattningsvis hade nog Dösjöbro lika mycket av spelet som vi men sett till antalet vassa målchanser borde vi vunnit matchen. Nu är det bara att ladda om inför nästa hemmamatch på söndag mot ett revanschsuget Viken. Coach/T VIF Veteranos 8 aug 2023 0kommentarer