• Följ oss på Min Fotboll

Vill du hänga med i alla matcher? På våra bortqmatcher försöker vi alltid rapportera matchen så gott det går, och så gott vi hinner. Vill du bli uppdaterad under pågående match så skall du följa oss på "Min Fotboll" Klicka på länken nedan och följ herrlaget 2024 Vejbys herrar på Min Fotboll Seniorlag Herrar 21 apr 1kommentar
  • Seger med mersmak för herrlaget

Herrlaget vann klart i bortamötet mot Skene IF. Efter 2-0 i paus sprang siffrorna iväg till 5-0 när slutsignalen gick. - Sett till målchanser i matchen ligger vi närmare 8-0 än att Skene skall få in en boll, säger Masse Borglund. Vi är det klart bättre laget och spelar stundtals en väldigt fin fotboll. Nästa match för herrarna är kommande lördag då Markaryd kommer på besök. Seniorlag Herrar 20 apr 1kommentar
  • Bortamatch mot Skene IF

På lördag den 20/4 kl 13:00 spelar herrlaget match på bortaplan mot nykomlingen Skene IF. Matchen spelas på skene konstgräs. Vi hälsar alla supportrar varmt välkomna att heja fram vårt herrlag. Seniorlag Herrar 19 apr 0kommentarer
  • Förlust i hemmapremiären

Hemmapremiären slutade med förlust mot Kinna IF med klara 1-4. Vi tar ledningen och spelar stundtals okej i första halvlek. Vi har bra koll på hur vi vill försvara och utövar det bra också. I andra halvlek börjar vi bra och får längre anfall men får inte utdelning för vi blir för statiska i våra positioner. När sen vi tar felbeslut så straffar lagen i denna serien motståndarna på ett brutalt sätt kommenterade Andreas Ottosson Levin efter matchen. Nästa match går av stapeln lördag borta mot Skene IF. Seniorlag Herrar 16 apr 0kommentarer
  • Hemmapremiär för herrlaget

Dags för hemmapremiär! På söndag den 14/4 kl 15:00 spelar herrlaget sin första hemmamatch i serien 2024 mot nykomlingen Kinna IF. Matchen spelas på Vejby IP A-plan Vi hälsar alla supportrar varmt välkomna att heja fram vårt herrlag i årets första hemmamatch. Seniorlag Herrar 12 apr 0kommentarer
  • Seriestart för U-laget

På måndag kväll startar U-laget upp sin serie med match mot Ekets GOIF. Matchen spelas på konstgräset och startar kl 19:00. Varmt välkomna Seniorlag Herrar 7 apr 0kommentarer