• Referat ETLV - JK10

Då var årets första tävlingspremiär avslutad, och med det Min och Björns första match som tränare för ETLV! Motståndet denna lördag, På ett regnigt Bendersvallen stod JK10 för. Med en full trupp på 18 spelare, Samlades vi 2 timmar innan matchstart på Mossbrott, För en ordentlig genomgång. Då samtliga förberedelser var klara, och Domaren för dagen, Joachim Carlman blåste igång matchen tog det inte många minuter innan dagens första skada stod på schemat. JK10's spelare skriker ut smärta från mittlinjen, Och det tar en stund innan vi listar ut att hennes knä hoppat ur led.. Vi önskar henne ett snabbt tillfrisknande! Efter drygt 7 min är vi igång igen, och har lite svårt att komma rätt i positionerna, (Det skall tilläggas att vi lär tjejerna ett nytt spelsätt, och flera har helt nya positioner) Vi låter JK styra det mesta innan vi i minut 15-20 börjar få lite ordning på vårat spel och skapar lite tryck framåt! JK trycker på mycket och styr speltempot, men vår defensiv fungerar jättebra. Chanserna som våra motståndare skapar är halvchanser som vår målvakt med hjälp utav försvaret klarar utan att sättas på större prov. Ju längre halvleken går så får vi även mer skapat framåt utan att riktigt bli 100% i sista tredjedelen. Halvleken slutar 0-0 I paus pratar vi om att försöka stänga ytorna centralt, Tvinga våra motståndare ut på kanterna eller vända tillbaka! Vi sa även att vi skall försöka undvika att bli långa och breda i vårat försvarsspel, Samtidigt lyfte vi mycket positivt! Vi har ett bra försvarsspel och när vi lugnar ner oss i vårat anfalls spel och rullar boll, Så lyckas vi komma upp i banan! När andra halvlek trampar igång, Så hamnar vi lite i samma sits som första halvlek, Vi får inte riktigt tag på våra platser och Bollen! JK gör det bra, och lycka pressa oss tillbaka med stabilt spel. I min 67 kommer 0-1, Detta efter en hörnsituation som JK nickar in.. En boll som Lisa är på men smiter in upp i nättaket! Lisa räddar oss flera gånger, Med fina räddningar, och även en fantastisk bra friläges räddning. Vi får upp lite mer tryck i slutet av andra halvlek och närmar oss deras mål, Men tyvärr vill det sig inte riktigt. Vi har mycket positivt som vi tar med oss, Får en känsla av vad vi behöver träna på, Samt där alla på bänken får speltid under matchen! Efter matchen är det positiva tongångar från Spelare och oss ledare, Även från delar av våra supportrar som vi pratade med så ser det bra ut. Nu riktar vi Våra blickar mot 2 nya träningsveckor innan nästa DM match mot Bergdalen, Lördag 16/3 i Borås! Hoppas vi ses där :) Dam 2 mar 0kommentarer
  • Returmöte emot Södra Härene

Futsalsäsongen börjar lida mot sitt slut då två matcher återstår. ikväll spelar vi returmötet emot Södra Härene. Dam 28 jan 0kommentarer
  • Matchdags igen efter juluppehållet!

Nu är det dags för 2st hemmamatcher i kommande vecka efter några veckors uppehåll. Först ut är Södra Härene som vi möter på tisdag kl: 19:30 i Vedumhallen. Dam 14 jan 0kommentarer
  • Vinst i helgens match

I fredags åkte futsallaget till Borås och spelade match emot Bergdalens IK. Den slutade i vinst med 2-6. Målen gjordes av Elina*1, Lovisa N*1, Frida*2, Ida M*2. Nästa match spelas på fredag hemma emot Vänsersborg. Dam 10 dec 2023 0kommentarer
  • Träningsmatch emot Älvängen

Igår åkte vi till Älvängen för att spela träningsmatch. Resultatet blev 3-4. Målgörare Ida M * 3 och Lovisa N. En bra genomkörare innan serien stratar. Onsdagen den 15/11 spelar vi första seriematchen. Dam 6 nov 2023 0kommentarer
  • Tack för 2023!

Nu är säsongen slut för detta året och ETLV slutar på en 8 plats i tabellen. Med ett helt nytt lag samt organisation för damerna så är vi nöjda med vad vi har utövat under året då vårat mål var att spela ihop oss, ha roligt och vinna någon match. För vissa utav tjejerna så väntar några veckors uppehåll inför 2024. Medans ett gäng laddar om för futsalsäsongen! Dam 5 nov 2023 0kommentarer
  • Målrik vinst

Kvällens match emot Främmestad-Nossebro-Elmer-Fåglum gav slutresultatet 8-6 Matilda *7 Frida *1 Dam 28 sep 2023 0kommentarer