• Referat: Vinnö IF - Vanneberga IF/Kiaby IF

Dagens match mot Vinnö slutar med en 7-3 seger. Men trots att det kan se ut som en enkel seger p.g.a. siffrorna så var det verkligen inte det. Vinnö spelar bra fotboll och ligger tätt på oss vilket gör att vi inte alls kommer igång med vårat spel och dom leder rättvist med 2-1 i halvlek ( även fast 2-1 målet var en klar offside). Vinnö tar även ledning 3-1 direkt i andra. Men idag visar tjejerna verkligen upp en härlig moral och kämparglöd då dom bara fortsätter mala på och till slut kommer utdelningen i min 63 och bara 2min senare är det kvitterat till 3-3. Därefter tar vi över helt och det bara rullar på vilket till slut leder till en 7-3 seger. Dagens målskyttar: Johanna welin x2, Julia Ivarsson x1, Matilda Emsfors x1, Hannah Persson x1, Malin Pettersson x1 och Sofia Agrell x1. Nu är det tyvärr speluppehåll nästa helg och nästa match är inte förrän den 24/10 då vi tar emot Ovesholm hemma på blekevallen. A-lag Damer 24 okt 2021 0kommentarer
  • Referat: Vanneberga IF/Kiaby IF - Finja IF

Dagens match mot Finja IF slutar med en 7-2 seger. Spelmässigt var det ett steg tillbaka mot vad vi presterat dom senaste matcherna. Vi startar matchen riktigt bra och redan efter 20 min har vi ledningen med 4-1, men därefter tappar vi vårt spel helt och faller in i motståndarnas tempo. Trots detta så lyckas vi få in 5-1 precis innan halvtid. I halvlek snackar vi om att få fart på spelet igen men tyvärr fortsätter vi spela tempofattigt och kommer inte alls igång och Finja får in en reducering till 5-2. Sista 15 min av andra halvlek tar vi över helt igen och gör 2 mål till så slutresultatet blir 7-2. Tror vi som lag tog lite enkelt på det efter 4-1 och därefter är det svårt att växla upp igen när man väl gått ner i tempo och känt att det är klart. Fast vi gör en sämre match idag så vinner vi ändå med 7-2 vilken är en styrka i sig. Dagens målskyttar: Matilda Emsfors 2, Alicia Thim 2, Tilda ryrstedt, Julia Ivarsson och Sofia Agrell A-lag Damer 25 sep 2021 0kommentarer
  • Referat: Vanneberga IF/Kiaby IF - Wisseltofta IF

Idag lossnade målskyttet rejält. Vi testade att spela med 3 anfallare vilken gav bra utdelning då alla tre gjorde hattrick. Höll även säsongens första nolla vilket alltid är skönt. A-lag Damer 19 sep 2021 0kommentarer