Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Vallens IF Damer Utv trupp

Följ

Damer Utv trupp

Följ oss för uppdateringar
Följ
Vallens IF
Fotboll
Damer Utv trupp

Kontaktinformation

Namn Vallens IF
E-post kansli@vallensif.se

Om Vallens IF Damer Utv trupp


2017 är det sista året innan våra stora flickor kommer att bilda Vallens Dam-U lag, tillsammans med de 02:or, 01:or
och 00:or som spelar där redan nu. Det kommer bli en välkommen förstärkning för Dam-U och vårt stora, fina gäng kommer vara intakt även framöver. Alla kommer att vara välkomna att vara med!
Vi ledare är väldigt stolta över sammanhållningen och glädjen i vårt lag och vi ser fram emot varje träning.
I år kommer vi att spela 11-manna fotboll i Göteborgsserien, eftersom motståndet i Bohuslän hade varit alldeles för ojämn. Serien heter F14(03) Klass 4-5A - Kompisligan. Dessutom planerar vi träningsmatcher och en cup. För Gothia-Cup står vi på reservlistan, efter mångas önskemål. Hoppas vi kommer med.

Vi är fyra ledare (som också är föräldrar) och alla fem har gått tränarutbildning C-diplom från Svenska Fotbollsförbundet. Vi har 2 även föräldrarepresentanter som fixar allt runt omkring fotbollen.
Vi följer tydliga riktlinjer gällande etik, moral, förebildsfunktion som klubben har tagit fram.
Vi lägger upp träningen utefter material från tränarutbildningen som går ut på att väcka och behålla glädjen att spela fotboll så länge som möjligt hos så många barn som möjligt.
Vårt lag F03 är del av VallensIF "trappa" där alla lag är med på mer och mer roliga saker som cupspel, läger, seriespel, desto äldre de blir.