• SEGER Kalle Rosenbergs Cup 2023

Så var det final mot Tranås och en enkel summering av matchen är killarna gör en fantastisk laginsats från avslag till slutsignal och kunde kamma hem segerpokalen då det vid slutsignalen stod 3-1 till oss på matchtavlan. Vi ledare vill ge beröm till alla fina killar som verkligen jobbat ihop som ett lag och de genomförde turneringen föredömligt på alla plan, speciellt killarnas sportsliga uppträdande och förmåga att peppa varandra. P-10/11 5 nov 2023 3kommentarer
  • Kalle Rosenbergs minnescup dag 2

Andra dagen och semifinal säkrad redan inför sista gruppspelsmatchen. Match mot Tillberga och våran taktik var fokus på stark defensiv. Det fungerade bra ända tills vi slutade åka skridskor och Tillberga snappade upp bollen och tog ledning i första halvlek. Fortsatt defensivt fokus i andra halvlek men Tillberga gjorde ett snabbt mål och så plötsligt började killarna sätta fart på skridskorna och det ledde till 3 mål och seger. Stark att komma igen ytterligare en match. Efter god middag och häng i ABB arena var det semifinaldags mot Vänersborg. Killarna spelade otroligt fin bandy och var heta i första halvlek och kunde dra ifrån målmässigt med 3-0 i halvtidspaus. Sen i andra blev det sämre skridskoåkning, bolltapp och Vänersborg fick in tre mål och oavgjort vid slutsignal. Ännu en gång visade killarna sin styrka att vända en match och vann straffskyttet med den vanliga matchhjälten David som räddade den avgörande straffen. Så nu väntar FINAL imorgon mot Tranås BoIS (som överraskande slog Norska favoriten Stabeck i semin) kl 14.20! Så nu laddar vi för FINAL! P-10/11 4 nov 2023 0kommentarer
  • Kalle Rosenbergs minnescup Dag 1

Nu har första dagen av Kalle Rosenbergs cup (fd CCM cup) avverkats med 2 matcher i grundserien. Efter lunch premiärspelade våra killar mot VSK. Bra passningspel och tätt försvar men lite ringrostig första halvlek. I andra halvlek lossade det bättre och bättre fart i skridskorna. Vi lyckades få in två mål och hade fler ribbträffar och klara lägen så resultatet var i underkant men en helt OK inledning i turneringen med en 2-0 seger. Försvarsspelet var klanderfritt och David i målet höll nollan. Efter lite häng och middag var det dags att möta Tranås. För oss ett lag vi aldrig mött. Vi tog en tidig ledning men hade sen en tyngre period där Tranås satte hög press och vi fick inte till uppspelen. De hade en ledning 2-1 i paus. Peppsnack i halvlek och killarna fightades över hela planen och gav inte upp trots att passningsspelet inte klickade. Men efter några fina prestationer började vi få in bollarna i motståndarnas mål och David tillsammans med försvaret murade igen bakåt och vi kunde komma ifatt och tog ledningen. I slutminuten gjorde matchhjälten David ett drömutkast över halva planen till fristående Gurra Ö som iskallt lirkade in bollen. Nya tag imorgon med match mot Tillberga kl14.50 P-10/11 3 nov 2023 3kommentarer