• DM och derbyseger

Intensiv helg där vi började med tuff match i DM mot Arlanda på bortaplan. Ett oslipat motståndarlag som bjöd på mycket efterslängar och fysiskt spel i en ostrukturerad kampfotboll. Hade marginalerna varit med oss hade vi vunnit den här matchen, då vi rullade betydligt bättre boll och framförallt i sista perioden skapade det mesta framåt. Det blev förlust med 2-4 mot ett Arlanda som den här gången lyckades hålla ut och vinna på inställning. Fanny gjorde våra båda mål varav det andra var en hörna som gick direkt in. Vi är en erfarenhet rikare och kan ta med oss hur vi faktsikt stod upp riktigt bra mot ett väldigt fysiskt motstånd. På söndag var det derbymatch mot Sunnersta. Spelglädje och närmast konstant bollinnehav på motståndranas planhalva. En riktigt rolig och välspelad match att titta på. Seger med 6-2 och mål av de frekventa målskyttarna Fanny, Maryam och Lameta. Riktigt kul också att Lana både gjorde mål och fick en fin assist samt att Dalia förutom en stabil insats bjöd på en snygg assist i sin allra första fotbollsmatch. Verkligen många positiva besked i regnet, måste också nämna Dibora och Agnes som coachade laget utmärkt och hade stor del i derbyvinsten. F-11/12 för 19 dagar sedan 0kommentarer
  • Första segern i 9-manna

DM-match mot Storvreta. En rolig och lite svängig tillställning där vi började klart bäst och Maryam tryckte in ledningsmål redan efter 3 minuter. Vi rullade bollen bra och utnyttjade planbredd och ytor hyggligt. Vi ledde med 3 mål innan vi hamnade i en svacka i andra perioden då Storvreta plötsligt var det hetare laget när vi inte riktigt gjorde jobbet vare sig med löpningar eller närkamper. I sista perioden var det inget snack, allt var UNIK och efter fyra raka mål blev det en komfortabel och rättvis seger med 9-4. Övriga målskyttar idag Fanny, Amanda, Lameta. Riktigt kul att vinna i DM och ta första segern i 9-manna, så välförtjänt! F-11/12 6 apr 3kommentarer