• Vinst & Publikfest

Otroliga 368 personer kom för att se Ullfors Hockeys första träningsmatch hemma i Vegahallen på mer än 20 år. Rutinerade Östervåla stod för motståndet denna fredagkväll. Stämningen var hög redan vid värmningen då vi fick se det snygga gröna matchstället för första gången. Vid nedsläpp kl. 19.00 så var läktarna välfyllda och stämningen på topp. Första perioden: Matchen började i ett högt tempo där Ullfors styrde och ställde. Många målchanser skapades men Östervålas målvakt Mille Norstedt räddade allt. En bit in i perioden etablerar vår hårt jobbande 4:e kedja tryck i anfallzonen och Nr. 67, Joakim Johnsson prickskjuter in Ullfors Hockeys första mål för säsongen. 1-0 = Mål: nr. 67, Joakim Johnsson, Assist: nr. 4, Johan Karlsson. Andra perioden: Östervåla kommer ut starkt och skapar målchans efter målchans. Ullfors går ner lite i tempo och slarvar mycket i egen zon. Edvin Edin i målet storspelar. Lite senare kommer 2-0 efter fint snurr i Vålas zon. Ett pass från kanten in till slottet och ett direktskott. Där står ingen mindre än nr. 19, Philip Lundiin och slår in returen. Ett riktigt klassiskt hockeymål. Östervåla svarar snabbt och gör 2-1. 3-1 till Ullfors var ett väldigt fint mål där nr. 90, Simon Birkehorn slår ett öppnande pass som medför ett 2-1 läge och nr. 26, Richard Jansson trycker in pucken i nätet. Östervåla tar därefter över och ser till att det blir 3-2 innan perioden slutar. 2-0 = Mål: nr. 19, Philip Lundin , Assist: nr. 88, Casper Enander & 68, Johan Palm. 3-1 = Mål: nr. 26, Richard Jansson, Assist: nr. 89, Viktor Birkehorn & nr. 90, Simon Birkehorn. Tredje Perioden: Båda lagen får chanser efter slarvigt spel. Det märktes tydligt att nerverna spökade hos Ullfors spelarna. När det återstod 2-3 minuter kvar av perioden gör Östervåla 3-3 och matchen gick mot förlängning. Förlängning ( spel 3 mot 3): Ullfors visade att de ville mest i förlängningen. Efter någon minut vinner nr. 26, Richard Jansson pucken i egen zon och passar en öppnande passning till nr. 20, Hampus Andersson: Hampus transporterar pucken några in i mittzonen och genom ett fint pass ger ett friläge till nr. 68, Johan Palm. Johan skjuter och målvakten räddar men han år påpasslig och slår in egen retur. Ullfors vinner matchen! 4-3 = Mål: nr.68, Johan Palm , Assist: nr. 20, Hampus Andersson & nr. 26, Richard Jansson. Summering: Otroligt roligt med storpublik och en vinst men laget kan bättre än så här. Med mer träning och fler matcher hoppas grabbarna kunna visa upp ett bättre spel. Nu väntar träningar och ny match borta mot Våla på fredag. Ullfors Hockeyklubb 10 sep 2023 2kommentarer
  • Köp Säsongskort

Dags att köpa Ullfors Hockeys säsongskort. Kortet går att köpa i Vegahallens entré under hela säsongen med start på träningsmatchen mot Östervåla 8/9. Se alla säsongens alla hemmamatcher för 350 kr. Priser kommer att lottas ut (på säsongskortets löpnummer) på några av hemmamatcherna under säsongen. Ullfors Hockeyklubb 1 sep 2023 0kommentarer
  • Oscar & Blomman

Oscar Gustafsson #5 och Alexander Blomqvist #2 väljer spel i Ullfors Hockey säsongen 23/24💚 Oscar Gustafsson - En defensiv back som spelar smart och enkelt. Han letar alltid ett lätt första pass och om inte det finns är det sarg ut som gäller, precis som man ska göra. Oscar är en jobbig ”jävel” att ha emot sig i sargdueller, det kommer motståndarna att få känna. Han har tidigare representerat Tierp HK och SHK Hockey. Alexander Blomqvist - En spelare som kan spela både forward och back. Blomman, som han kallas är en snabb och ettrig lirare som jobbar stenhårt när han är på isen. Han har bra spelförståelse men framförallt så har han en personlighet som sprider stor glädje och harmoni till gruppen. Blomman har tidigare spelat i SHK Hockey. #ullforshockey Ullfors Hockeyklubb 28 aug 2023 0kommentarer
  • Viktor & Jocke

Viktor Birkehorn #89 och Joakim Johnsson #67 spelar för Ullfors Hockey säsongen 23/24. De presenteras i våran nya hemmatröja! Dessa kommer ni få se mer inom kort💚 Viktor Birkehorn - En väldigt snabb och kvick forward som kommer göra det extremt jobbigt för motståndarna. Viktor har en bra blick för spelet och jobbar hårt över hela banan. Han kommer visa resten av laget vad hårt arbete är. Viktor har tidigare spelat i Tierp HK och SHK Hockey. Joakim Johnsson - En väldigt snabb och hårt jobbande forward. Jocke besitter ett bra skott och fin skridskoteknik, han gillar att spendera tid i motståndarnas zon och kommer att vara ett hot framåt. Han har tidigare representerat Östervåla IF & Tierp HK. #ullforshockey Ullfors Hockeyklubb 28 aug 2023 0kommentarer