Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Uppsala PBK

Följ

Uppsala PBK

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Uppsala PBK

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • för 2 dagar sedan Hans Engström

  I tisdags reste jag med fru och några tiotal av mina klubbkamrater över Ålands Hav För att äta och dricka gott och jag tror nog alla lyckades riktigt bra med det På återvägen i Klubb Kuling blev det drinkavsmakning och av allt att döma blev det höga betyg även där.
  Slutet gott allting gott sägs det och med Forsbergs trevliga chaufför och moderna buss kändes Hallstaviksvägen osedvanligt lättåkt
  Sist men inte minst ett Tack till Ulf och
  hans eventuella medhjälpare för en trevlig utflykt.Britt & Hasse E

  Rapportera

  Rapportera

 • för 2 dagar sedan Tomas Jönsson

  Hej

  Jag har inte varit i bowlinghallen sedan KM så i min väska kan inte Leifs kort och konto ligga. Jag hoppas att Leif får ordnige på sina konton.

  /Tomas

  Rapportera

  Rapportera

 • för 2 dagar sedan Sigvard Karlsson

  Hej Leif!!! jg förstår din frustation över förlusten över bankdosan och tele modulen när jag vet vilket jobb det är att anmäla förlusten, men efter ditt anrop i gästboken tycker jag det är dåligt att så få undersöker kan det vara i min väska,heder till björnsegerström som har hört avsig till dig.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 2 dagar sedan Leif Jansson

  Hej! Det är dåligt gensvar på min efterlysning av modem och bankdosa. Detta trots att sökordet är så begränsat. Ska till hallen och köra hämta några klot till tippen innan jag ska till banken för att beställa ny bankdosa och tele2 för ny modul.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 2 dagar sedan Leif Jansson

  Hej! Efter alla påstötningar att kolla väskorna utan att få något resultat måste jag ordna nytt modem och bankdosan. Har ni kollat ordentligt i småfacken. Det tar en vecka att få bankdosan. Det bör inte vara så svårt att få fram modem och dosan. Vi vet vilka som spela på respektive bana. Modem och bankdosa är små men inte omöjliga att hitta. Mvh.Leif Jansson.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 4 dagar sedan bjornsegerstrom1951

  Hej Leif. Jag ska ner idag och kolla väskan. Hör av mej så fort jag kollat. Björn S.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 4 dagar sedan Leif Jansson

  Hej! Jag har efter mitt senaste inlägg om saknad bankdosan och modem inte fått något svar trots att urvalet inte är många. Jag frånsäger mig nu uttagningar tillsvidare och ska idag köra en del klot till tippen. Jag har väntat med att spärra bankdosan och modemet i avvaktan att lösa detta ändå.Mvh Leif.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 6 dagar sedan Leif Jansson

  Hej! Jag har efter herrsnittet i onsdags första Start saknat min (tele2 modul samt Sparbankdosa) som jag förmodligen lade i fel väska. Bakom bana 6. Tacksam för svar. Mvh. Leif Jansson

  Rapportera

  Rapportera

 • för 11 dagar sedan Laila Forsberg

  Är på semester tom 21/11. Har dessutom Frozen shoulder och vet inte när jag kan börja spela igen. Hälsn Laila

  Rapportera

  Rapportera

 • 15 okt Ann-Cathrine Milbrink

  Kan tyvärr inte delta riksserien 23/10. Bortrest 20/10-21/11.
  Hälsningar Ane—Cathrine

  Rapportera

  Rapportera