• BRA POÄNG MOT GUSTAVSBERG

Den gångna söndagen spelades sista borta matchen för säsongen borta mot Gustavsberg. Matcherna mot Gustavsberg är alltid bra och roliga att spela. Gustavsberg är tvåa i serien efter Kalix och har ett bra och homogent lag. Genom åren har det varit svårt att ta poäng borta mot Gustavsberg. De är väldigt starka på hemmaplan. Vår första möte hemma slutade tyvärr med en 1-2 förlust. Vi gjorde då en bra prestation och den här gången var det ett väldigt taggat UNIK/BOIS som satte sig i bussen vid Recoverhallen för att ta sig an matchen mot serietvåan. GUSTAVSBERG-UNIK/BOIS 3-3 (2-2) Vi startar matchen lite tveksamt och ger Gustavsberg möjligheten att spela det spel de önskar. De första tjugo minuterna går med fördel till Gustavsberg som också gör både 1 och 2-0. Vi jobbar oss in i matchen och jämnar ut spelet, vilket resulterar i en reducering till 2-1 genom Assar Uebel. Vi fortsätter att spela bra och kvitterar till 2-2 genom Linus Tydèn. 2-2 blir också halvtidsresultat. Andra halvlek blir en jämn tillställning med chanser åt bägge håll. Gustavsberg får en straff som vår målvakt Viktor Mårtensson förtjänstfullt tar. Vi spelar bra försvarsspel och ger inte Gustavsberg så många chanser. Gustavsberg tar dock ledningen med 3-2 i den 79 minuten på hörna genom Kevin Brown. Vi replikerar direkt till 3-3 i minuten efter genom Hannes Kanbjer. Gustavsberg tar timeout för att hitta vägar framåt i de sista 10 minuterna. Vi försvarar oss väldigt bra och har ett par rejäla chanser att avgöra till vår fördel men matchen slutar oavgjort 3-3 vilket känns rättvist. Vi gör en mycket bra prestation och det är bra att ta poäng borta mot ett hemmastarkt Gustavsberg. Målskyttar; Assar Uebel 1, Linus Tydèn 1, Hannes Kanbjer 1. Assist; Assar Uebel 1, Hanne Kanbjer 1, Jonathan Asplund 1. Nu är det en match kvar i årets serie. Den spelas mot Skutskär. Det kommer att bli en spännande match då Skutskär har gjort många fina matcher med bra resultat efter jul. BOKA IN SÖNDAG DEN 25 FEBRUARI 16.00 I RECOVERHALLEN //VARMT VÄLKOMNA ÖNSKAR UNIK/BOIS UNIK BoIS Herr A 23 feb 0kommentarer
  • VINST MOT ISAK BANDY

Fredagens match mot ISAK Bandy slutade med vinst 7-4 (4-2). Vi fortsätter den fina trenden med ytterligare en vinst. Laget gör en bra prestation. Fredagens motståndare ISAK Bandy är en gemensam satsning mellan många föreningar runt Falun för att bland annat stärka Falu bandyn. Vi börjar matchen bra. Vi håller i bollen och spelar runt vilket också ger resultat med ett ledningsmål av Assar Uebel redan i den femte minuten. Vi ökar på till 2-0 efter tio minuter. Vi har ett bra spelövertag och släpper till få chanser för våra motståndare. ISAK vill dock annat och efter tjugosju minuter reducerar ISAK till 2-1 via ett distinkt skott av Alfred Thunblad. Spelet känns ändå tryggt och vi kan gå från till 4-1 innan ISAK kan reducera till 4-2 i första halvleks sista minut genom ett hörnmål. Bra snack i halvtid. Ny halvlek och nya möjligheter. Vi tar taktpinnen direkt och gör 5-2 redan i andra halvleks andra minut. Vi rinner även iväg till 6-2. ISAK klamrar sig dock kvar i matchen genom två nya mål och sätter lite nerv på spelet. Edvin Englund punkterar det hela med ett 7-4 mål i den åttioandra minuten. Vi kan spela av de sista minuterna och ta ytterligare två poäng vilket känns jättebra. Det var ett nöjt lag som kom in i omklädningsrummet där spelarna avslutade den sena kvällen med en välbehövlig pizza. Vi har fått upp en trygghet i vårt passningsspel och vi låter bollen gå mellan alla spelarna vilket skapar en trygghet där vi kan utnyttja vår fina skridskoåkning på ett bra sätt, härligt. Målskyttar; Assar Uebel 3, Hannes Kanbjer 2, Edvin Englund 1, Jonathan Asplund 1. Assist; Adam Askelöv 2, Linus Tydèn 1, Erik Gladh 1. UNIK BoIS Herr A 21 feb 0kommentarer