• VINST I SERIEAVSLUT

Gångna helgen spelades den sista matchen i grundserien Div. 1 norra. För UNIK/BOIS del så var det hemmamatch mot Skutskär Bandy. Matchen slutade med hemma vinst 7-2 (4-0). Vi tog tag i matchen redan från början. Alla grabbarna var taggade för att göra en bra avslutningsmatch. Redan i den femte minuten så rycker Jonathan Asplund sig fri på högerkanten och laddar ett rappt skott som ger 1-0 till de rödblåa. Jonathan fortsätter målskörden och sätter en bra hörna till 2-0 (mycket gröt den morgonen). Vi spelar bra och släpper inte till mycket bakåt. Richard Ringmar glider igenom Skutskärförsvaret på gammalt Ringmar manér och rullar in 3-0. Innan halvleken är slut dundrar Hannes Kanbjer in en straff och vi går till halvtidsvila med en bra 4-0 ledning. Andra halvlek fortsätter med bra spel från vår sida och sätter Skutskärs målvakt Albin Westh på prov som gör några svettiga räddningar. Det känns dock som om Linus Tydèn punkterar matchen med sitt 5-0 mål. Vi går ifrån till 7-0 innan Skutskär gör två snabba mål genom rutinerade Johannes Häggström och Alexander Sundström. Än en gång gör laget en mycket bra prestation. Vi tappar endast en pinne på de sista fem matcherna och slutar trea i serien efter Kalix och Gustavsberg som går till Allsvenskt kval. Nu kommer laget att träna några veckor till för att sedan gå till en välbehövlig vila. Föreningarna jobbar på med en hög målsättning inför kommande säsong. Vi säger tack till sponsorer, publik, nära och kära samt alla övriga som har hjälpt och stöttat oss den gångna säsongen. STORT TACK FRÅN UNIK/BOIS UNIK BoIS Herr A 1 mar 1kommentar