• Storseger mot Hägglunds

Säsongsavslutningen blev en målfest mot gästande Hägglunds, 7-1 i målprotokollet 👏 Idag var det tomt på avbytarbänken, förutom lagledare och matchcoach då. Återbud såhär i förkylningstider gör att vi har endast 11 man till match...men 11 starka💪 Joel gör 5 mål i dagens match och Johan C och Hugo gör var sitt. Theo gör en bra match i Undromsmålet, vilket känns bra inför 2024. För övrigt var det en fin laginsats av samtliga spelare. Tack till våra trogna små bollkallar, som oförtrutet kommer och hjälper oss vid hemmamatcherna, ni är guld värda Tack till alla ideella medarbetare som finns i föreningen TACK till alla Undromssupporters som kommer till våra matcher och hejar fram oss Väl mött 2024 A-lag Herrar 30 sep 2023 1kommentar
  • Match nu på lördag !

Nu är vi framme vid säsongsavslutning och därmed sista slutspelsmatchen för herrlaget. Hoppas verkligen att Undromsborna kommer till Bohedsvallen och hejar fram de röda Välkommen ! A-lag Herrar 27 sep 2023 0kommentarer
  • BIK - UIF 3-3

Starkt jobbat ikväll. Vi hämtar ikapp till 3-3 trots att vi är bra tillbakatryckta egentligen hela andra halvlek. Vi ger oss inte utan trycker in både kvitteringsboll och BIK-försvarare i målet i minut 93💪 Målen Undrom; Joel Åman Jesper Strömberg Varmt välkommen till säsongsavslutning hemma på Boheds, lördag 30 sept. Avspark 15.00 A-lag Herrar 25 sep 2023 0kommentarer
  • Undroms gäng - 3 poäng !

Match hemma mot gästande Moliden idag. Sett till matchen överlag, så är vi det bättre laget på plan. Slutsiffrorna visar detsamma, 7-0 Fint spel av alla i laget och Theo får hålla nollan. Vi bjuds oxå på ett äkta hattrick i andra halvlek av Joel 👏 Surt att Igor blir skadad och måste kliva av och tyvärr är resten av säsongen spolierad för honom. Målen; Joel Igor Chrille Harry Jonke A-lag Herrar 16 sep 2023 3kommentarer
  • Lördagsmatch

Näst sista hemmamatchen på lördag! Kom och heja fram de röda. Kiosken öppen som vanlig. Välkommen A-lag Herrar 12 sep 2023 0kommentarer
  • Delad poäng idag

Bortamötet mot Bollsta slutar oavgjort...igen. Båda lagen sätter 3 bollar i nät. Snyggaste målet står dock Joel för, frisparksmål från typ 35 meter Undroms målgörare; Joel 2 , Tony 1 A-lag Herrar 9 sep 2023 0kommentarer