• 1 poäng med oss hem från Partille

Vi förlorar dagens match efter förlängning med 5-4 Vi inleder matchen bra och tar tag i taktpinnen direkt, vi tar ledningen redan efter 3.30 in i första perioden. Vi fortsätter att spela bra men ett slumpmål för Partille trillar in en stund senare, vi hämtar oss dock igen och kan gå ut i periodvila med en 1-2 ledning. Första halvan av andra perioden är mindre bra från vår sida, vi slarvar och följer inte vår gameplan men vi höjer oss mot slutet och leder med 2-3 efter 2 spelade perioder. I tredje perioden går vi ner oss igen och misstag från vår sida gör att Partille kan komma ikapp och gå förbi. Vi hämtar dock upp snabbt och kan kvittera till 4-4 en minut efter deras ledningsmål. Partille drar dock det längsta strået i förlängningen och avgör med 43 sekunder kvar. Målskyttar: Oscar Johansson x2 Martin Svensson Tobias Dyk Nästa match är nu på torsdag 14/12 då Skillingaryd kommer på besök! A-lag 10 dec 2023 0kommentarer
  • AllTrean

Idag under eftermiddagen blev serierna klara! Vi hamnar i AllTrean A där vi kommer att ta emot: Ronneby IK Glimma HK Skillingaryds IS Nässjö HC Partille HK Lerums BK Göteborgs IK Under morgondagen kommer även spelschemat förhoppningsvis bli klart, vi håller er uppdaterade. Det vi vet redan nu är att första matchen blir nu på söndag 10 december! A-lag 4 dec 2023 1kommentar
  • Glöm inte att anmäla er!

Trelleborgs Ishockeyförening bjuder in till en mingelträff under trivsamma former. Ta tillfället i akt att spendera en kväll med god mat och med trevliga människor. Fredag 1/12 kl 18.00 i Atleten (ingång östra sidan av ishallen, under klockan) Matchstart 19.00 då vårt A-lag tar emot Åstorp För endast 150 kr/person så får Ni inträde, tilltugg och dricka. Föranmälan senast 29/11 krävs på styrelse@trelleborgsif.se, Ni nämner Ert namn vid entrén och betalar då. Det bjuds även på kaffe och fika under båda periodpauserna - Huvudtränare Kewin Hasselqvist kommer och snackar om sin säsong så här långt. - Ordförande Fredrik Jönsson berättar lite om framtiden för Trelleborgs Ishockeyförening. Varmt välkomna Trelleborgs Ishockeyförening A-lag 28 nov 2023 1kommentar
  • Vinst mot Landskrona

Vinst mot Landskrona! Vi vinner dagens match borta mot Landskrona med 1-4. En bra insats från vår sida där vi tar tag i matchen från start, vi tar ledningen med 0-1 efter halva första perioden och lyckas även göra 0-2 en stund efter. Matchen står och väger i andra perioden och Landskrona reducerar till 1-2, men vi fortsätter att jobba ner Landskrona och spela vårt spel vilket ger utdelning och efter 2 spelade perioder leder vi med 1-3. I tredje perioden går vi ut och stänger matchen, Landskrona trycker på men vi håller emot med bra försvarsspel och mycket bra målvaktsspel. Efter 6.20 i tredje perioden kan vi sätta spiken i kistan och fastställa slutresultatet 1-4. Målskyttar: Isak Erlandsson x2 Johannes Nordlöf Axel Björklund Matchens lirare: Daniel Lindén Nu väntar spelledigt tills 1e december då Åstorp kommer på besök nere i Söderslättshallen. A-lag 19 nov 2023 0kommentarer
  • Vinst mot Lund

Vi vinner dagens match mot Lund med 7-3! Ännu en gång är vi åter inte med från början i matchen och Lund tar ledningen med 0-1. Därefter steppar vi upp och gör 4a raka mål och går ut i paus med en 4-1 ledning, efter detta kommer vi inte upp i vår nivå och hittar inte riktigt tillbaka till vårt spel men ställningen efter 2 spelade perioder är 5-1. Samma sak i 3e perioden där Lund då tar vara på chanserna som de bjuds på och kan göra både 5-2 & 5-3. Med 2 minuter kvar sätter vi dock spiken i kistan och gör 6-3, kort därefter även 7-3. En mindre bra insats av Trelleborg men 3 poäng är 3 poäng! Målskyttar: Tobias Dyk x2 Eddie Petersen Martin Ohlsson Philip Persson Lukas Lundberg Denniz Sjöö Matchens lirare: Tobias Dyk A-lag 12 nov 2023 0kommentarer
  • Vinst efter straffar

Dagens bortamatch mot Osby slutar med seger 3-4 efter straffar! Matchen börjar i högt tempo och svänger fram & tillbaka, efter slarv ifrån oss gör Osby 2 snabba mål men vi lyckas reducera till 2-1 inför andra perioden. Matchen fortsätter i högt tempo och bra spel från båda lagen och efter period 2 är ställningen 3-3. Tredje perioden kan gå hur som helst, vi turas om att få heta målchanser men med bra målvaktsspel så är det fortsatt oavgjort efter 3 spelade perioder. Vi dominerar förlängningen och har många chanser att avgöra, men fortsatt lika efter förlängningen också. Vi drar längsta strået i straffläggningen efter fina straffar och bra målvaktsspel! Vi väl även tacka Osby för den fina inramningen Målskyttar: Tobias Dyk x2 Isak Erlandsson Ebbe Uller (Straff) Philip Persson (Straff) Oscar Johansson (Straff) Matchens lirare: Anton Bergeling Nästa match är nu på söndag då vi tar emot Lund hemma på Söderslättshallen! A-lag 9 nov 2023 0kommentarer
  • Förlust mot Glimma

Vi förlorar dagens match mot Glimma med 1-4 Återigen börjar vi bra från början och tar tag i matchen direkt. Vi får fortsatt tyvärr ingen utdelning på våra lägen trots att vi skapar många målchanser. Glimma utnyttjar slarv av oss vinner tillslut matchen med 1-4. Målskyttar: Otto Månsson Nästa match är på torsdag då vi beger oss till Osby. A-lag 5 nov 2023 0kommentarer
  • Förlust mot Ronneby efter förlängning

Vi får endast 1 poäng med oss hem till Trelleborg efter förlust i förlängningen. Vi tar kommandot direkt i matchen och gör en riktigt bra första period, vi leder matchen med 1-0 inför andra. Ronneby gör 1-1 efter 5 minuter i 2a men vi lyckas återta ledningen genom ett powerplaymål. Efter detta tappar vi matchen, vi är ineffektiva och tar inte vara på chanserna vi får. Motståndarna tar vara på chansen efter ett matchstraff från oss och gör 2-2 i 3e perioden, efter detta står matchen och väger och slutar till sist 2-2 efter 60 minuter. Ronneby drar det längsta strået och avgör efter 1.21 i förlängningen. Målskyttar: Philip Persson Axel Björklund Nästa match är om 1 vecka då vi äntligen får spela hemma på Södan igen och det är Glimma som står för motståndet. A-lag 29 okt 2023 0kommentarer