• Inför den avgörande omgången

Förutsättningarna inför helgens avgörande omgång. VID VINST Då vinner vi serien och spelar division 3 fotboll säsongen 2024. VID OAVGJORT Innebär att vi garanterat blir bästa tvåan i division 4 vilket innebär en division 3 plats 2024. Kryssar även Vanneberga IF blir vi seriesegrare. VID FÖRLUST Då måste även Vanneberga IF förlora sin match för att vi ska bli etta. Tar VIF poäng blir vi tvåa. Vi kan bli bästa tvåa även vid förlust, men då får inte både Malmö City FC och Malmö IK vinna sina matcher i sydvästra serien. Tappar någon av dessa lag poäng blir vi garanterat bästa tvåa och spelar i division 3 2024. En spännande lördag & vi behöver er support på plats i Höör!! Glöm inte att följa oss på Instagram, där har ni alltid de senaste nyheterna. #tifherr2023 #österlensänglar Fotboll herr 4 okt 2023 0kommentarer
  • Referat: Tomelilla IF - Öja FF

Vi spelar en mycket bra genomfört match ikväll! Tack Ulf och Kalle för lån av era killar Alfred Bergström Måns Magnusson Steven Barjas Shadi Alsadi Theodor Larsson Tre vassa randiga ikväll från Magnus Högström Steven Barjas Adam Leufstedt Amadeus Persson Fotboll herr 4 sep 2023 0kommentarer
  • Referat: Ystads IF FF - Tomelilla IF

En mycket bra genomförd match av våra killar ikväll! Tre vassa randiga av M.Högström Steven Barjas Alexander Larsson Simon Rosén Fotboll herr 21 aug 2023 0kommentarer
  • Referat: Tomelilla IF - Höörs IS

Det vill sig inte ikväll vi spelar bra men Höör gör mål på sina chanser inte vi! Tre vassa randiga ikväll av Nygren ! Tage Stålhammar Benjamin Blomqvist Oliver Berglund Fotboll herr 19 jun 2023 0kommentarer
  • Referat: Öja FF - Tomelilla IF

Tre matcher tre vinster serieledare! Sista matchen mot Höör måndag den 19 juni Kl 19 på IP Tre vassa randiga ikväll! William Lundgren Hugo Blixt Simon Jeppsson Fotboll herr 5 jun 2023 0kommentarer
  • Referat: Tomelilla IF - Ystads IF FF

Vårt U-lag gör en kanon match mot Yif där det slutar med 6-2 efter 5-0 i halvlek bra jobbat killar! Kul att vi lånar under ifrån tack till Lowe Larsson,Steven Barjas,Måns Magnusson och Theodor Larsson! Fyra vassa randiga ikväll! Adam Leufstedt Oliver Berglund Mille Ekholm Elmin Osmanovik Fotboll herr 1 jun 2023 0kommentarer
  • Referat: Dalby GIF - Tomelilla IF

Stabil seger av våra killar ikväll- i andra halvlek lossnade målfyrverkeriet! Tre vassa randiga ikväll av Magnus Högström *** Oliver Berglund ** Max Jansson * Elmin Osmanovik Fotboll herr 17 apr 2023 0kommentarer
  • Ystad IF vs Tomelilla IF 1-1

Derby på sandskogens IP samt vår första match på naturgräs som var i bra skick så pass tidigt på året. YIF hade med sig en oväntad 3-1 förlust i premiären mot LBK och det märktes tidigt att de skulle bli en tuff och fysisk match. Inför matchen så pratade om risktagande i våra uppspel då det var första naturgräsmatch och vill inte bjuda på onödiga bolltapp på egen planhalva. Vilket ledde till längre och rakare uppspel. Första kvarten är krampaktigt, mycket duellspel med ställningskrig. Vi lyckas få 1 vs 1 mot deras ytterbackar i ett par situationer, och där ska vi vara modiga och utmana, vilket till slut ger utdelning när Johannes blir nerdragen i straffområdet efter 20 min. Straff 0-1 - Kevin Därefter kommer vi in i en bra period och har full koll på matchbilden. YIF får ett par hörnor där de slår sina hörnor med bra precision men för övrigt är YIF uddlösa framåt. Wille får göra ett par ingripande under första halvlek men det har vi har full koll på. Vi får ytterligare två möjligheter i första halvlek att utöka till 2-0. Kevin skjuter utanför 16 m efter en hörna. Där deras målvakt får sträcka ut och tippa bollen till hörna. Joels frispark precis innan pausvilan som målvakten återigen gör en ny fin räddning. Utöver det så har vi halvchanser där vi kommer runt på kanterna men vår passning snett inåt bakåt når ingen TIF spelare. Andra halvlek är bara ett par minuter gammal när Kevin får en dubbelchans, avlossar ett volleyskott i straffområdet där återigen deras målvakt får handen på bollen och tippar bollen i ribban och returen går ut till Kevin som nickar över. Strax efteråt får YIF en hörna och vi är passiva i vår egen box och bollen rullar över mållinjen. Sista halvtimmen har Joel ett skott utifrån som målvakten räddar och vi är millimetrar ifrån att snappa upp returen. YIF åker på en frilägesutvisning när Harry blir nersparkad i den 77:e minuten. I den 84:e får Ludde Blixt sitt andra gula kort och YIF spelar med 9 man de 6 sista minuterna. YIF backar hem med allt de har och vi försöker få till ett segermål men får ingen riktig chans utan slutresultatet blir 1-1. Sedan att bara ha två tilläggsminuter kändes väldigt fattigt från domaren. Vi skapar tillräckligt för att vinna denna match och ska göra ett eller två mål till. Så det känns surt att vi inte får alla poängen med oss hem. Fotboll herr 17 apr 2023 1kommentar
  • Referat: Tomelilla IF - Esperöds SK