• Timrå IBC vidare till semifinal i Fatpipe!

Kvartsfinalen mellan IBK Alingsås-Timrå IBC slutar 2-5 efter periodsiffrorna (1-0,1-1,0-4). Alingsås styr spelet i den första perioden och tar i Powerplay ledningen med 1-0 på ett skott utifrån utifrån vilket är ställningen efter en period. I den kvitterar Gabriel Edlund innan Alingsås återtar ledningen ännu en gång. I den här perioden här Alingsås mycket bättre än oss. Inför den tredje vaskar vi om lite grann och får positiva reaktioner omgående. Arvid Borgh köttar in kvitteringen och därefter tar vi över. Lukas Magnusson och Ogge Winsa samarbetar snyggt efter ca 10 minuter där Lukas avslutar distinkt med ett skott rätt upp i nättaket och vi är för första gången uppe i ledningen. Med 2,5 minut kvar plockar Alingsås ut målvakten och Isak Magnusson blir helt friställd efter ett fantastiskt bra utkast av Oscar Jonsson som var magisk i mål denna match. Även 2-5 gör vi i tom bur strax efter genom Ogge Winsa vilket blir slutresultatet och innebär att Timrå IBC tar sig till semifinal där man klockan 14.30 ställs emot vinnaren FBC Lerum-Linköping IBK. Fortsättning följer..... HJ18 13 sep 2020 6kommentarer
  • Gruppspelet i Fatpipe färdigspelat!

Då var gruppspelet i Fatpipe invitation färdigspelad och Timrå IBC tar sig som grupptvåa vidare till kvartsfinal där man på söndagsmorgonen kl 08.00 ställs mot IBK Allingsås. Här kommer en kortare sammanfattning av gruppspelets matcher. Timrå IBC-Pixbo Vi spelar ett grymt bra försvarsspel i 2 perioder och ställningen är 2-2 mot ett riktigt bra spelande Pixbolag. I den sista perioden åker vi på ett par snöpliga mål och när vi öppnar upp oss rinner det iväg rejält. Matchen vinns rättvist av Pixbo med 2-8. FBC Uppsala-Timrå IBC Här fick vi lite mer tid med bollen och ägde spelet mer än i den första matchen och 10 minuter in tar vi ledningen med 0-1 genom Arvid Borgh och 3 minuter senare även 0-2 genom Gabriel Edlund. Därefter kom det en tidig reducering av Uppsala i den andra perioden innan vi åter drog ifrån till en 1-4 ledning efter 2 spelade perioder. Ny dålig start av den tredje akten där Uppsala gör 2 Snabba kassar innan Arre gör sitt andra och Timrås femte mål. I slutet reducerar Uppsala ännu en gång vilket gör slutresultatet till 4-5 i Timrås favör. Timrå IBC-FBC Partille Avgörande match i gruppen där vår supertalang Isak Magnusson visar att han vaknat upp på rätt sida och gör 2 snabba mål. Vi visar bra tålamod och rullar ut motståndarna som blir tröttare och tröttare med endast 2 femmor. Därefter utökas ledningen till både 3-0 Oscar Winsa och 4-0 Hampus Bergström. Det sista som händer i period 2 är att vi får en utvisning. Vi reder ut den men strax efter reducerar Partille till 4-1. Med 3 minuter spelade gör David Liljedahl 5-1 och det kändes väldigt stabilt. Sedan dröjer det till den elfte minuten innan Partille gör ett mål och som ett brev på posten kommer strax efter även 5-3. Nu osade det lite katt med 2 stycken ramträffar för Partille men istället kontrade il capitano Axel Skjöld in viktiga 6-3 vilket blir slutresultatet. Vi har blandat och gett men tar oss ändå stabilt vidare till kvartsfinal efter att samtliga spelare varit med och bidragit på ett föredömligt sätt. Fortsättning följer.... HJ18 12 sep 2020 1kommentar
  • Referat: Moälvens IBK P03 - Timrå IBC P04

Lite sen med referatet mot Moälven. Vi kommer ut starkt och rullar bra boll gör 1-0 genom Albin efter 1:39 kvitteringen kommer bara 2 min efter , men vi forsätter att trumma på och rullar faktiskt ut dom stora stunder i denna period vi gör 3 mål till och går till paus vila med en 4-1. Andra perioden rullar på som den första vi rullar boll och dom får jaga vi gör 2 mål i den här perioden och ökar därmed till 6-1 inför tredje. Där kommer dom ut lite hårdare och reducerar 2 gånger till 3-6 men där tog de roliga slut för Moälven vi gör 2 mål till och moälven 1 så matchen slutar 4-8 till oss. Vi får beröm av våran motståndarlagledare som säger att vi var värdiga Seriesegrare och spelar en rolig och bra innebandy och då känner vi ju att vi har lyckats att skapa både bra spel och en gemenskap i denna otroliga grupp vi är, vi jobbar och sliter för varandra och har en bra närvaro på träningarna. Bra i dag var vår lilla klubb knäckare Albin Andersson som mäktade med 4 mål 1 ass Men som sagt hela laget ska ha beröm denna helg bra och rolig innebandy av samtliga. //Ledarna HJ18 20 mar 2017 0kommentarer