• Oväntad seriepremiär.

Oväntad på många sätt. Går vi tillbaka en månad i tiden så såg det allt annat än ljust ut för Timmernabbens damlag. Stefan och jag fick frågan om vi kunde tänka oss uppdraget. Och vi tackade ja. Under förutsättning att vi fick ihop tillräckligt många spelare. Och under sista träningen, då beslut skulle fattas om en eventuell fortsättning, står det 20 glada, positiva och spelsugna tjejer framför oss. Saken var klar. Vi kör! Sedan dess har laget vuxit. I skrivande stund är vi 26 st. Stämningen är fantastisk. Viljan enorm. Och det är med stolthet och glädje som man får titulera sig tränare för den här gruppen. Och så var det dags för seriepremiär. Efter tre gemensamma träningar så skulle vi ut och möta Jämjö. Det är ganska talande för hur nya vi är när vi får ta en namngenomgång innan matchstart. Vi startar lite trevande. Vilket är fullt förståeligt. Men ju längre matchen gick så kom vi in i det mer och mer. Första halvlek är ganska jämn. Men i andra är Jämjö över på våran planhalva ett par gånger. Där är dom tyvärr effektiva och lyckas gör mål. Men vi nöter vidare. Och med sekunder kvar av matchen så lyckas vi trycka in 3-3 efter en riktig pärla av våran kapten. Poäng i första matchen! Och det vore inte orättvist med fler. Men resultatet är helt ointressant just nu. Det vi såg när det gäller viljan och kämparglöden i laget är allt som betyder något idag. ALLA ville in och spela. Och ALLA gjorde sitt yttersta. Det ska bli en fröjd att vara med på denna resan med detta härliga gäng. Nu kör vi vidare! Seniorlag Damer 23 apr 1kommentar
  • Timmernabben-Rosenfors

Mållöst efter första halvlek I 56e minuten snor Malla åt sig bollen i straffområdet och säkert placerar in 1-0! 2-0 är ett faktum när Svea skjuter ett skott som RIK:s målvakt ej kan hålla 61 minuten. 77e minuten tar Svea hand om ett inkast från Emma utanför straffområdet, driver in mot målvakten och gör inget misstag, 3-0 till Timmernabben vilket också blir slutresultatet. Seniorlag Damer 15 aug 2022 2kommentarer
  • Hemmamatch mot Hultsfred

Timmernabbens IF VS Hultsfred FK B - I 5e minuten så passade Nellie fram till Anni som gjorde ett snyggt mål på volly. - 13e minuten passade Nora en långboll mellan backarna fram till Sofia som placerade in 2-0. - Sofia skjuter i den 34e minuten och Ebba J kommer och slår in 3-0 på retur. - Svea passar till Sofia i den 46e minuten som tog med sig bollen och placerade in 4-0. - Nora lägger in en frispark som Anni gör 5-0 på i den 49e minuten. - Nellie passade fram till Sofia som sätter 6-0 i den 70e minuten. - 83e minuten gör Hultfreds 6-1 via en frispark Seniorlag Damer 13 jun 2022 1kommentar