• Storseger på Vadsbovallen!

En solig dag på sköna vadsbovallen när slaget om Tidanån när gästande Tidavads IF kom på besök. Redan i 6e minuten gör vi 1-0 genom Eddwin framspelad av Karim. Bara några min senare utökar vi till 2-0 återigen genom Eddwin på nick efter fint inlägg av Sargon. I 21e minuten återigen inlägg in i gästernas straffområde där Sebbe vinner bollen och gör 3-0. 4-0 kom i 25e genom Sebbe på ett välplacerat skott utanför straffområdet framspelad av Lucas. I 28e vinner Mike bollen och sätter 5-0 som stod sig efter 45 min spel. Rivstart i andra halvlek där vi gör 6-0 i 49e minuten efter mv retur som Lucas sätter i öppet mål. I 56e minuten får vi en straff där Linus blev fälld som Eddwin satte säkert och fullborda sitt hattrick och 7-0. I 62e min sätter Linus 8-0 franspelad av Abel som gjorde sina första min i röd/blått som blev slutresultatet. Härligt med en seger plus vi fick göra mkt mål. Vi lufta hela bänken idag där vi hade med oss 18 spelare som bådar gott inför fortsättning av säsongen. Spela med stort tålamod idag. Även defensivt är vi riktigt bra och verkligen jobbar hem på rätt sida och tar jobbet fullt ut och tar skitjobbet i 90 min. Plus vi håller tätt bakåt.Även positivt många som fick göra mål idag . Forza TIF! 1-0 Eddwin Ass Karim 2-0 Eddwin Ass Sargon 3-0 Sebbe 4-0 Sebbe ass Lucas 5-0 Mike 6-0 Lucas 7-0 Eddwin (straff) 8-0 Linus ass Abel Pris som bästa hemmaspelare gick till Eddwin som Tidans Pizzeria sponsrade! A/U-lag Herrar 23 jun 0kommentarer
  • Nyförv klart ikväll!

Abel Giorgis . Senaste klubbadressen var Lundsbrunn IF . Även tillhört Skara FC . Varmt välkommen till Tidans IF A/U-lag Herrar 18 jun 0kommentarer
  • Förlust mot Töreboda!

Dagens match idag hemma mot Töreboda i kraftig motvind i första halvleken så tar Töreboda ledningen efter ett inlägg som seglar in bakom vår mv. Vi har en del lägen att kvittera på men vi sätter inte våra chanser. Andra halvleken är det vi som har medvinden med oss och är spelförande laget och trycker ner Töreboda stora delar av andra halvlek. Vi har många chanser som vi bör sätta några på. Kvitteringen hängde i luften men istället så gör dom 0-2 på i 90 + där vi chansar uppåt . Men 0-2 målet är med en bjudning som vi slår rakt upp i mitten . Idag skapar vi tillräckligt med chanser för att få med oss poäng i denna matchen! Spelmässigt spelar vi bra men saknar det sista framåt. Tyvärr är det billiga mål som dom får göra idag på oss! A/U-lag Herrar 9 jun 0kommentarer
  • Fin kväll på vadsbovallen!

Bra fart ikväll och alla var rejält taggade på kvällens träning. På söndag väntar Töreboda IK på hemmaplan kl 14.00 A/U-lag Herrar 6 jun 0kommentarer
  • Derby seger mot Väring!

Vi inleder matchen bra och har ett bra läge redan efter 2 minuter spel som vi inte utnyttjar. I matchminut 4a frispark som Sargon lyfter in i straffområdet som Oskar får kontroll på och placerar in 0-1. Vi har ytterligare riktigt bra läge att sätta dit ytterligare nåt mål . Och istället blir vi passiva och tillåter Väring att ha mkt boll utan egentliga farligheter. Men i 41 a minuten kom kvitteringen där vi inte tar markeringen och är passiva och Väring spelaren får till ett fint avslut. 1-1 efter 45min. Andra halvleken har vi ett friläge som vi inte utnyttjar redan efter nån minut. Väring har mkt boll och återigen är vi passiva utan boll och kändes som Väring hade nåt mål på gång. Men då väring har mkt av spelet så vinner vi bollen på mitten genom Sebbe och Oskar där vi ställer om snabbt och hittar Lucas som blir fri och 1-2 i 76e. Och 5 min senare så återigen vann vi boll på mitten och Karim passa Leo i djupet som placerar in 1-3 i 81a . Som blev slutresultatet! Men idag kom vi inte upp i samma prestation som i tidigare matcher . Vi slarvar och gör det svårt idag . Vi inte löpte tillräckligt för varandra. Men vi visar att vi är svåra att göra mål på då vi håller ihop det bra. Vi vinner och tar 3 sköna poäng fast vi inte kom upp i nivå idag. Och det är ändå STARKT av oss! 0-1 Oskar ass Sargon 1-2 Lucas ass Sebbe 1-3 Leo ass Karim A/U-lag Herrar 1 jun 0kommentarer
  • Sur förlust mot Torsö!

Dagens match med många borta där spelare var avstängda bortresta och skador mm. Mot ett Torsö som kommer vara med uppe i toppen av serien så gör vi det bra. Inledningsvis så tar Torsö kommandot då men vi tillåter dom att ha mkt boll. Men vi är nära att få drömstart redan i 3e minuten då vi ställer vi om snabbt genom Leo som skjuter i stolpen. Torsö har en i ovankant ribban och ett bra läge där Oscar är snabbt nere och räddar. 0-0 efter 45 min spel där vi inte släpper till mkt där vi ligger rätt och kompakt. Andra halvlek fortsätter som första halvleken. Torsö mkt boll och vi ligger rätt i vår defensiv och Torsö skapar inte så jättemycket farliga chanser. I 57e kommer ett långt inkast som vi inte nickar bort 2 ggr om utan dom vinner andra bollen och deras spelare får till en riktigt bra träff och bortaledning. På slutet försöker vi lyfta upp och kvittera. Och chansen kom där Eddwin får ett jätteläge efter ett fint anfall. Lägen har vi idag och att kunna göra mål på och vi släpper inte till mkt lägen. Sammanfattning så gör vi det återigen det mkt bra där hela laget är med och bidrar . Vi följer matchplanen 100 % . Vi får träna på i veckan med mkt folk som i veckan som var så kommer resultaten komma . Fast många borta idag så visar det att konkurrensen är stor i truppen. Tisdag och Torsdag 18,30 Pris som bästa hemmaspelare blev Linus Viktorsson som sponsrades av Österbergs cafe Tidan! A/U-lag Herrar 25 maj 0kommentarer
  • 2 st nyförvärv klara!

Samuel Öhrn har haft ett uppehåll från fotbollen men senaste klubbadressen var i Skövde AIK i U17. Haben Teklebrhan även han haft ett uppehåll i några säsonger och sista klubbadressen var Tibro AIK Varmt Välkomna till Tidans IF! A/U-lag Herrar 23 maj 1kommentar
  • Bra fart på kvällens träning!

Kvällens träning inhöll mkt spel samt avsluta övningar ! A/U-lag Herrar 23 maj 0kommentarer
  • Mållöst mot Tibro AIK!

En riktig tuff match på förhand där många tror Taik ska slåss om seriesegern Inledningsvis av matchen har Taik mkt boll och vi ligger kompakt och står rätt. I 13e min vinner Karim bollen och ställer om på egenhand och kommer fri men Taik mv räddar. Tibro har inte mkt målchanser i spelet utan dom chanserna kom på frisparkar som vi inte resulut tar bort men vi kliver ändå in och tar bort chanserna. Vi skapar ett par nästan chanser genom Lucas och Oskar som vi inte lyckas utnyttja helt och få med sig bollen helt. Även 2 fina slagna hörnor som blev farliga där Taik får bort bollen i sista stund. 0-0 efter 45 min spel. Andra halvleken skapar vi ett jätteläge redan efter 2 min där vi vinner boll och där Mike gör både 1 och 2 motståndare på kanten och hittar in till en fri Lucas som tyvärr får bollen utanför stolpen och Sebbe har ett bra läge att avgöra. Även Taik har några lägen och Oscar i målet gör en riktigt bra benparad . Taik har ett långskott som tar i ribban. Vi har några lägen att kontra på men gör det svårt och är inte tillräckligt noga i sista passet utan slarvar och gör det svårt istället .Matchen idag slutar mållös . Plus idag är att vi gör precis som vi prata om innan matchen och jobbar stenhårt och är kompakta matchen igenom. Kanske ett resultat som vi hade vart nöjda med innan matchen men på nåt sätt har vi flera chanser att avgöra och vinna denna matchen idag ! Stort plus till hela laget plus bänk där vi verkligen gör jobbet idag! Pris idag till bästa hemmaspelare gick till Mike som ICA Nära Tidan sponsrade priset till. Med på bild Oscar som höll nollan samt några yngre supportrar som gärna ville vara med på bild ! A/U-lag Herrar 19 maj 0kommentarer
  • Referat mot Björsäter

En match där en del spelare är borta av olika anledningar tyvärr . Jämnt i inledningen där vi skapar 2-3 st bra halvlägen där vi inte riktigt får till den sista touchen med bollen. Men Björsäter tar ledningen efter både onödigt bolltapp och även en solklar frispark som domaren borde blåst. Men 1-0 Björsäter i 21e min. Efter det är det fortsatt jämnt och vi har en del halvchanser. I 45e får Björsäter frispark som lyfts in mot straffområdet och där vi är sist på bollen men lite enkelt mål vi släpper in. Jobbigt och få ett mål i slutet. Vi har gott mod i halvlek där vi gjort det bra där vi är minst lika bra som Björsäter. Andra halvlek får vi en tidigt utvisning där Mahmud får direkt rött.i 2a min.Vi fortsätter göra det bra och skapar ändå en hel del men vi sätter inte dit den . 3-0 kommer av ett slarv där vi ändå är först på bollen men blir tveksamma istället för och slå bort den 3-0 ett faktum. Vi fortsätter och reducerar till 3-1 efter inkasst där Leo kommer runt och hittar Lucas . Sen har vi ytterligare läge där Leo kommer runt men skottet letar sig strax utanför och ytterligare ett bra skott som tar i täcket efter hörna. Och sista får vi ytterligare en man utvisad efter Leos andra gula kort. Sammanfattning så gör vi det riktigt bra där vi spelar med en man mindre i hela andra halvlek och spelar 1-1 sista 45. Finns mkt att ta med oss från denna matchen. Björsäter gör 3 mål på oss som egentligen inte är några direkta målchanser. Bara hårt jobb på träningarna som gäller så kommer det. Plus till hela laget idag som jobbar stenhårt idag och visar grym lagmoral där vi inte viker ner oss! Mål Lucas ass Leo A/U-lag Herrar 11 maj 0kommentarer