Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Tabergs SK P-12

Följ

P-12

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabergs SK
Fotboll
P-12

Kom igen nu!

17 mar 2020 4 kommentarer 328 visningar
4 kommentarer
  • 17 mar 2020 Ola Sahlstedt

    För att kunna överväga det behöver i alla fall vi veta vilka dagar det blir. Vi har utöver fotbollen sju ytterligare tillfällen/aktiviteter varje vecka som det måste pusslas med/Marina

    Rapportera

    Rapportera

  • 17 mar 2020 Jhonny Nordlund

    Tid/ dag är inte bokat ännu. Jag har avvaktat lite för ev. fler tränare först. Men inom två veckor kommer jag behöva boka om vi ska få bra tider.

    Rapportera

    Rapportera

  • 26 mar 2020 Jörgen Andersson

    Hej föräldrar till P12 gänget. Finns det verkligen ingen som kan tänka sig ställa upp och hjälpa Jhonny med ledarskapet? Är själv tränare till TSK:s P09, var skeptisk i början men ska snart starta 3:e säsongen för min del som tränare och det är jätteroligt att vara delaktig. Jag hade gärna ställt upp men tränar redan ett lag i TSK. Är alternativet för P12 att inte finnas till för att vi saknar kandidater? Det finns ju föräldrar som är nere varje träning och kollar på, det är ingen fara att ta ett steg ut på planen också. Hör av er till Jhonny så att vi kan se fram emot en spännande säsong. Just i denna åldern och att de inte är mer än ca 12 st gör att jobbet inte är alltför krävande. Ni kommer inte att ångra er.

    mvh Jörgen

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 mar 2020 Elin Richardson

    Hej,

    Tack Johnny för att du engagerar dig. Självklart kan du inte rodda med allt själv. Skulle man kunna ha några lagföräldrar som fixar med det administrativa? Tror det kan skrämma bort många som kanske ändå kan tänka sig att hjälpa till med själva övningarna. Jag kan absolut vara lagförälder i så fall förutsatt att det blir någon mer eftersom jag inte är helt säker på att Milo håller i hela säsongen. Men han vill testa säger han.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in