Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Trosa Vagnhärad SK

Följ

Trosa Vagnhärad SK

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Trosa Vagnhärad SK
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Trosa Vagnhärad SK
Adress Häradsvallen
Postadress 61994 VAGNHÄRAD
Telefon 0737401162
E-post kansli@tvsk.nu
Orgnr 819000-3908
Kontonr 885-1768

Om Trosa Vagnhärad SK

Trosa Vagnhärad SK är en lokalt förankrad förening i Trosa och Vagnhärad för idrotterna fotboll, friidrott och basket.

Vi har idag mer än 400 aktiva ungdomar och ungefär lika många föräldrar och andra vuxna som på olika sätt är engagerade i verksamheten. Den stora barn- och ungdomsverksamheten bedrivs helt på ideell basis, oftast av föräldrar som med tiden brukar utvecklas till tränare och/eller ledare. Vi har även ett stort stöd från övriga föräldrar som ställer upp i många olika sammanhang, dels för att vi ska kunna genomföra de idrottsliga arrangemangen och dels via olika arbets- och försäljningsinsatser så att vi kan få ihop pengar till föreningens verksamhet. Utan ledarnas och föräldrarnas insatser skulle ingenting fungera. Med deras hjälp kan vi erbjuda en fin och meningsfull fritidsaktivitet till våra barn och ungdomar.

Förutom ungdomsverksamheten har vi också två seniora representationslag inom fotbollen, herrlaget och damlaget, som båda spelar framgångsrikt i division 3.