Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om TUNA HEMBYGDSFÖRENING

Följ

TUNA HEMBYGDSFÖRENING

Följ oss för uppdateringar
Följ
TUNA HEMBYGDSFÖRENING
TUNA HEMBYGDSFÖRENING

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • igår torgny klingstedt väderum

  HEJ BERT! AVSLUTAR MINA INLÄGG OM " MÖCKELN RUNT " MED ATT KOMMENTERA DIN SENASTE KOMMENTAR: "MEN SÅ BRA LOPP VAR DET VÄL INTE MED 126 CYKLISTER " slut citat, GENOM ATT PÅSTÅ: ATT ANTALET DELTAGARE ÄR AVHÄNGIGT BL:A AV. HUR MYCKET ARRANGÖRER ANNONSERAR I LOKAL TIDNINGAR,SAMT OM LOKALMEDIER GÖR FÖRHANDSREPORTAGE OM EVENEMANG INNAN LOPPET. VAD JAG GENOM KONTAKT MED DATATIDNIGEN "DAGENS VIMMERBY" VET, SÅ HADE DESSA INTE FÅTT FÖRHANDSINFO OM LOPPET AV ARRANGÖRERNA!VID KONTAKT MED "VIMMERBY TIDNING" SÅ FICK JAG INGEN KLARHET I DETTA,MEN DE SKULLE FORSKA I SAKEN.SÅLUNDA GÄLLER ÄN DET GAMLA FÖRSÄLJNINGSBUDET :"SYNS DU INTE; SÅ FINNS DU EJ". NU LÄGGER VI MÖCKELN RUNT 2022 TILL RO ! OCH HOPPAS PÅ INFÖR STUNDANDE VALET ATT: " INTE ALLTFÖR MÅNGA LOKALPOLITIKER ÄR " UTE OCH CYKLAR " DÅ DE SÖKER LOCKA OSS VÄLJARE ! ". HA DET GLATT BERT ! TORGNY

  Rapportera

  Rapportera

 • för 7 dagar sedan Bert Lindesfeldt

  Torgny.. väldigt vad du öser beröm över Möckeln Runt, inte likt dig men bra av dig, men så bra lopp var det väl inte med 126 cyklister, tror inte heller de sökt tillstånd att arrangera cykelloppet hos polisen, som jag brukade göra. Men bra att loppet fortsätter.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 11 dagar sedan torgny klingstedt väderum

  STORT TACK TILL ALLA I TUNA HEMBYGDSFÖRENING SOM ORDNADE EN PRYDLIG GRÄSSLAGEN SKOLPLAN VID DANEVIKS SKOLA! DE TVÅ RARA RUNDA HÖHÄSSJORNA PÅ GÅRDEN VÄCKTE STORT INTRESSE HOS BARNEN SOM VAR NÄRVARANDE VID SÖNDAGENS MYCKET VÄLARRANGERADE CYKELLOPP "MÖCKEL RUNT" SOM HADE ETAPPMÅL DÄR MED VÄTSKEPÅFYLLNING! MÅNGA GLADA MOTIONÄRER SOM FICK VILA VID DANEVIKS SKOLA.,NJÖT AV EN DE BÄST ARRANGERADE UPPLAGORNA AV "MÖCKELN RUNT"HITTILLS ! TACK ARRANGERANDE FJÄLSTER BYALAG OCH TUNA BYGDEGÅRDSFÖRENING FÖR ATT NI GAV GLÄDJE TILL ALLA SOM CYKLADE,OCH DE SOM HEROISKT SPRANG HELA LOPPET! TACKSAMMA VÄDERUMSBOR genom Torgny Klingstedt

  Rapportera

  Rapportera

 • 19 jul torgny klingstedt väderum

  HEJ BERT!Jag har varit i kontakt med både Christer samt kassören Sören ;Larsson via sms UTAN ATT FÅ SVAR PÅ FRÅGAN RÖRANDE GRÄSBORTTAGANDET.Dessutom hade jag en ide som jag tillställde samtliga hushåll i Väderumsområdet samt kassören Sören som jag tyckte var en bra lösning för att bättringsmåla på Daneviks skolhus och dess uthus:ATT HEMBYGDSFÖRENINGEN SVARADE FÖR FÄRG-OCH MATERIALKOSTNAD OCH FRIVILLIGA KRAFTER I HEMBYGDSFÖRENINGEN och VÄDERUMSOMRÅDET PÅ LEDIGA STUNDER-PENSIONÄRER SOM JAG HAR ÖVERSKOTT PÅ LEDIG TID OCH SKULLE HÄR HITTA MENINGSFULL SYSSELSÄTTNIG med att måla..Men ack vad jag misstog mig! IDEN TOGS EJ EMOT MED GLÄDJE AV FLERA I VÄDERUMSBYGDEN,varvid kassören Sören meddelades detta och mitt förslag TYVÄRR hamnade i papperskorg. HA EN GLAD GAISVECKA BERT!

  Rapportera

  Rapportera

 • 19 jul Bert Lindesfeldt

  Torgny, du har ju tidigare skickat SMS till Christer Thunfjärd fick du inget svar då?

  Rapportera

  Rapportera

 • 19 jul torgny klingstedt väderum

  TACK BERT för att DU informerar hembygdsföreningens ordförande! Jag passerade Daneviks skola igår eftermiddag , och vill inte. missbruka GUDS namn .och använda Eldaren i Gehennas namn på tre bokstäver...DET SÅG UT SOM EN HÄRJAD ÖDETOMT I VILDA VÄSTERN MED HALVMETER HÖGT AV TORKAN GULNAT GRÄS MITT FÖR ENTREN PÅ SKOLHUSET OCH PÅ YTAN ÅT DANEVIK TILL !Man kan undra vad de hädangångna lantbrukarna i Danevik och Bostorp samt Hembygdsföreningens startare och eldsjäl rektor Per-Inge Enwall skulle tänka om de såge eländet utanför Daneviks skola ? !

  Rapportera

  Rapportera

 • 16 jul Bert Lindesfeldt

  Torgny, jag meddelar hembygdsföreningens ordförande Christer Thunfjärd Vakthem Tuna att han läser din skrivelse.

  Rapportera

  Rapportera

 • 12 jul torgny klingstedt väderum

  DESSUTOM DEN AV DANEVIK SKOLAS BYALAD RENOVERADE DANEVIKS SKOLA ÄR JUST NU I BEGYNNELSEN AV FLAGNANDE FÄRG.OM INTE HEMBYGDSFÖRENINGEN ÄR INTRESSERADE AV ATT UNDERHÅLLA/KOMPLETTERINGSMÅLA DANEVIKS SKOLA...ETT RÅD:SÄLJ DEN TILL NÅN TYSK,DANSK,ELLER HOLLÄNDSK TURIST SNARAST!TY UTLÄNDSKA TURISTER KÖNNEN WIRKLICH HAUSEN BEVAREN!

  Rapportera

  Rapportera

 • 12 jul torgny klingstedt

  det missades en bokstav i mitt förra sms ska vara SLÅ GRÄSET.SAKNAR NI LIAR SÅ KANSKE NÅN BONNE I ER FÖRENING KAN LÅNA UT SÅDANA.

  Rapportera

  Rapportera

 • 12 jul torgny klingstedt väderum

  när i tiden tänker tuna hembygdsförening ta tag i och så det halvmeterhöga gräset vid tuna hembygdsförenings ägda danevik skola ? cykelloppet möckeln runt lär visst planera ha vätskekontroll där i år.har man en tomt så hör det till att sköta den också!

  Rapportera

  Rapportera