• IFK OSBY-TONY IF 9-0

Jag vet inte riktigt var jag skall börja.Vi fick flera återbud sent och det var då sent att få in nya spelare till truppen,så vi kommer dit med två avbytare och ska möta seriens bästa lag på konstgräs.Ska vi ha möjlighet att störa dem så krävs optimala förutsättningar,De tog tag i taktpinhnen direkt och eftter en kvart blir vår målvakt skadad och med bara två avbytare innebar det att en får ställa sig i målet.Vi krigar på och håller ihop det bra.De gör 2-0 i första halvleks sista minut.Andra halvlek är det ingen mening att diskutera.De kör över oss,vi blir både trötta och stressade och bjuder dem på anfall efter anfall.De har flera riktigt skickliga fotbollsspelare och det var en väldigt tuff eftermiddag.En match man bara vill glömma och istället blicka framåt,säger"Jeppa". Nästa match är också en bortamatch,då vi möter Vinslöv på fredag.Lite inför matchen kommer under veckan. Herr för 8 dagar sedan 0kommentarer
  • Inför IFK OSBY-TONY IF 13/4 kl.13.00.

På lördag är det dags för ny match då vi möter OSBY borta.Precis som Broby är de också favoriter till att placera sig högt upp i tabellen.Vi tog ett snack med"Jeppa"inför mötet. Nu när vi har lagt Brobymatchen bakom oss gäller det att fokusera på Osby. Kan tänka mig att det finns en rejäl revanschhunger? Ja,det skulle jag verkligen säga,efter hur förra matchen artade sig. Nu gäller det att vara på tårna direkt? Absolut direkt när domaren blåser igång. Är där några förändringar i truppen? Vi saknar Hussein,Denniz och Åkerman från förra veckans trupp.Sen har vi fått ett par tillbaka som inte var tillgängliga förra veckan. Vi tackar"Jeppa"och säger LYCKA TILL. Tusen tack. Herr för 14 dagar sedan 0kommentarer
  • TONY IF-BROBY IF 1-5.

Här följer lite kommentarer från "Jeppa"efter matchen: Det var en tung premiärförlust och siffrorna ljuger en hel del. Vi släpper in ett par för enkla mål i första halvlek.Sen tycker jag att vi skapar mycket och krigar oss in i matchen.1-3 i paus och vi startar andra halvlek riktigt bra.Vi trycker på och ska ha en straff,men domaren friar och ger istället rött kort på reaktionen från vår spelare,vilket enligt mig är en katastrof.Vi fortsätter trycka på och har både ribb och stolpträff och till och med en boll i mål som domaren märkligt dömde bort.Det var ett frustrerande sätt att förlora på.Jag tycker grabbarna gör en stark insats.Hatten av för Broby,som var rejält effektiva och när de gör 1-4 så dör vi.Sällan har man haft en sån här känsla efter en förlust med 1-5.Det kändes som vi var med i matchen och var minst lika bra som dem.Det var flertalet märkliga situationer som avgjorde denna matchen,men det finns en hel del bra saker vi tar med oss vidare.Så det är bara att hoppa upp på hästan igen. Vi tackar"Jeppa" för kommentarerna. Nästa match går av stapeln på lördag mot IFK Osby borta.Lite inför matchen kommer under veckan. Herr för 16 dagar sedan 0kommentarer