• Vinslövs IF-TONY IF 0-3

Idag var vi solida och visade rejäl inställning.Matchen flyttades till konstgräs,vilket gynnade oss ikväll och i första halvlek spelade vi riktigt fin fotboll och vinner den med 0-2.I andra halvlek blir vi naturligt lite ängsliga när vi har tvåmålsledning,men får ett lite turligt mål och med 0-3 hade Vinslöv mest boll,men skapade inte några hetare målchanser och vi kunde hålla ut och vinna med 0-3.Riktigt skönt att vara i vinnarspåret efter en tuff seriestart kommenrerade"Jeppa"efter matchen, På onsdag är det dags för hemmamatch då vi möter Mala IF.Lite inför matchen kommer under veckan. Herr för 4 dagar sedan 0kommentarer
  • IFK OSBY-TONY IF 9-0

Jag vet inte riktigt var jag skall börja.Vi fick flera återbud sent och det var då sent att få in nya spelare till truppen,så vi kommer dit med två avbytare och ska möta seriens bästa lag på konstgräs.Ska vi ha möjlighet att störa dem så krävs optimala förutsättningar,De tog tag i taktpinhnen direkt och eftter en kvart blir vår målvakt skadad och med bara två avbytare innebar det att en får ställa sig i målet.Vi krigar på och håller ihop det bra.De gör 2-0 i första halvleks sista minut.Andra halvlek är det ingen mening att diskutera.De kör över oss,vi blir både trötta och stressade och bjuder dem på anfall efter anfall.De har flera riktigt skickliga fotbollsspelare och det var en väldigt tuff eftermiddag.En match man bara vill glömma och istället blicka framåt,säger"Jeppa". Nästa match är också en bortamatch,då vi möter Vinslöv på fredag.Lite inför matchen kommer under veckan. Herr för 9 dagar sedan 0kommentarer