• Referat: Nätra IBK P04/05 - Timrå IBC

Härligt att se att vi håller tempot uppe i bägga matcherna idag ...även fast målen rullar in så jobbar vi riktigt bra i försvaret + att vi håller bollen inom laget och spelar en härlig innebandy.. många snygga mål.. Grabbarna tar till sig allt vi säger till dom. HJ18 18 mar 2017 0kommentarer
  • Referat: Vattjoms IK P03 - Timrå IBC P04

Match mot Vattjom i matfors de brukar bli svåra matcher men nu tog vi tag i taktpinnen direkt från start hade ett högt tempo och bra spel 1-0 kommer efter 4 min och 2-0 kommer efter 10 min. Vi rullar på och ökar till 3-0 i andra dom får in en reducering men sedan är de bara vi på banan vi går ifrån till 6-1 . I tredje rullar de på och vi gör både 7-1 och 8-1 dom får in ett tröstmål på slutet och matchen slutar 8-2 till oss . Hampe gör sin första poäng i dag på ett utkast bra där :) Och vi har den roliga nyheten att om vi vann den här matchen så har vi vunnit den svåra serien och de var otroligt bra , vi har ju en strävan att alla ska utvecklas och de tycker jag vi har lyckas bra med. Vart en fin present de här av grabbarna på min födelsedag tack grabbar också fick man höra en ljuvlig sång stämma av grabbarna i omklädningsrummet HJ18 26 feb 2017 0kommentarer
  • Referat: Ankarsvik BK 05 - Timrå IBC

Match mot Ankarsvik P05 vi hade revange att erfodra efter förra mötet , men dom hade lånat in 8 st p04 spelare som ville vara med och spela bort oss från serisegern i Div 5. De såg mörkt ut i den första perioden där dom spelar ut oss totalt , tror dom gör 4 mål inom loppet av 6 -7 minuter spel men vi lyckas att sätta dit en innan perioden. Andra kommer vi ut mer taggade och vinner duelerna som dom van iförsta perioden och vi gör 2 raka mål och då känner vi att vi är med , men man ska aldrig räkna ut Ankarsvik kommer in och gör 5-3 mål när vi är på gång . Då trorde jag att vi skulle vika ner oss men vi tar återigen tag i matchen och kliver upp i en 5-8 ledning innan perioden är slut. Tredje perioden maler vi på och jag tycker vi maler ner dom ännu mer i denna period , vi spelar ett fantastigt försvarspel dom kommer inte runt våra backar som gör ett otroligt bra jobb i dag. Vi kliver ifrån till 12-5 och jag tror att förlusten från förra helgen dom fick av oss var vändningen. Tycker jag visar att vi är ett bra lag och går framåt varje match. Hela laget gör en otroligt bra match sliter för varandra. HJ18 26 feb 2017 0kommentarer