• Seger mot Axvall i DM !

Första halvleken har gästerna mkt boll och vi blir lite väl låga men jobbar in oss mer och mer in matchen . Men vi försvarar oss mkt bra och Axvall har egentligen inte några jättevassa lägen . Lägena som farliga var på fasta på frisparkar och hörnor som Simon fick sträcka ut på och göra ett par fina räddningar .Framåt hade vi några chanser som tillkom mest på kontringar. 0-0 i halvlek. Inför andra halvlek prata vi lite att vi måste hålla upp det och justera lite på mittfältet och då är det vi som tar kommandot i inledningen av halvleken. Skapar några halvchanser och efter 53 min så vinner vi boll högt och med några passningar så hittar S Angelsjöö fram till dagens målskytt Lucas Angelsjö som behärskat sätter bollen i nät. Ytterligare några chanser har vi och göra ett par mål till . Sen i slutet så trycker gästerna på men dom farligaste chanserna kom på fasta situationer .Men idag var vi heta och rejäla i vårt straffområde plus Simon i målet boxa och styrde bort chanserna. Detta var härligt med en seger mot ett Axvall som slutat 3 a i sin serie i 3 år i rad. Hela laget ska ha beröm men extra plus idag till backlinjen som förtjänar lite extra som var rejäla och låg rätt. Nu njuter vi av segern idag och imorgon. Sen nya tag nästa vecka och träningsmatch borta mot Folkabo på Tidavallen i Tidaholm. Målskytt L Angelsiöö ass S Angelsjöö A/U-lag Herrar 16 mar 3kommentarer