• Sur förlust hemma!

Björsäter börja med bra och tryckte ner oss men vi jobbar oss in i matchen undan för undan och i 22e minuten tar vi ledningen genom Eddwin som möter upp med pannan efter ett snyggt inlägg av Mike. 1-0 . Några mer mål blev det inte efter 45 min. Ianndra halvlek kvitterar Björsäter efter i 51e efter ett riktigt skitmål där det känns som vi har koll på . (Tyvärr sånt som händer) . Vi jobbar på och har några läge genom kontringar och Sebbe har ett bra läge som han tyvärr inte får riktigt träff på. I 86e kom 1-2 målet där vi blir lite passiva och inte tar jobbet fullt ut och vi missbedömer bollen lite med. Surt givetvis men vi får till lite tryck på slutet . En förlust idag med 1-2 men känslan idag var att vi hade väldigt mkt skador mm. Utan skadorna så får vi minst en poäng om inte 3. Bara bita ihop o komma igen ! Glädjande var mkt folk idag på Vadsbovallen som vi gärna fortsätter med! Linus (huvudskada) Eddwin ( knä) Lucas (feberkänning) Matchsponsor idag Socialdemokraterna Tidan! Matchens lirare gick till Mike som sponrades av ICA Nära Tidan! Mål 1-0 Eddwin Ass Mike A/U-lag Herrar 15 aug 0kommentarer
  • Seger i Karlsborg!

Blev seger när höstsäsongen drog igång efter sommaruppehållet. I 9e minuten sätter Sebbe 0-1 målet efter fin passning i djupled av Lucas . Vi har en riktigt fin chans genom Leo får en fin träff men Trix mv gör en jätteräddning. Andra halvlek Har trix mkt boll men svårt att skapa något farligt . I 74e 0-2 Lucas framspelad av Karim . Och i 89e sätter Lucas 0-3 framspelad av Sebbe. I 90e reducerar Trix på straff. Härlig seger idag med 3-1 som vi ska njuta av. Träning tisdag och match Torsdag mot Björsäter hemma på Vadsbo ! 0-1 Sebbe ass Lucas 0-2 Lucas ass Karim 0-3 Lucas ass Sebbe A/U-lag Herrar 10 aug 1kommentar
  • Förlust i träningsmatchen!

Motståndet var Fröjereds IF som leder sin sexa stort med 10 raka segrar som vann dagens match med 3-0 efter 2-0 i halvlek. Tyvärr så gör dom mål på våra misstag där vi sätter varandra och det utnyttjar Fröjered. Fröjered skapar inte några direkta målchanser i spelet då vi har ett bra försvarsspel. Men tycker vi gör det bra och skapar målchanser i matchen som vi inte är tillräckligt distinkta i. Vi har 2 -3 riktigt bra målchanser idag och nåt av dom kanske borde suttit men vi har bara gjort 3 träningar efter uppehållet och alla har inte kommit igång ännu. Antalet skott och avslut på mål är det helt jämnt i . Men en riktigt bra genomkörare för oss och mkt vi ska ta med oss. Nu får vi köra på i veckan . Träning tisdag och torsdag sen match lördag mot BK Trix kl 15.00 // A/U-lag Herrar 3 aug 0kommentarer
  • 5 snabba frågor till tränarna Linus och Oskar!

Vi passa på nu under uppehållet då dom har frivillig träning och håller igång en dag i veckan (Torsdagar 18,30- 20,00) Fråga 1. Hur har det vart att vara tränare hittills. Vart kul lärorikt så riktigt skoj har det varit! Fråga 2. Är ni nöjda med truppen och ledarstaben och allt runtomkring? Riktigt nöjda allt fungerar som det ska så det är riktigt bra! Fråga 3. Ni är nya tränare och truppen har det kommit in mkt nytt i . Det är en bra trupp med mkt konkurrens i . Hur tycker ni att ni fått ihop det och utvecklas som lag och grupp? Tog lite tid att sätta vår spelide som vi provade oss fram i både DM och träningsmatcher och vi var väl inte riktigt klara när serien drog igång heller men nu sitter det och alla drar åt samma håll och vi har kul tillsammans så det är roligt . Fråga 4. Hur är känns det efter vårsäsongen? Känns bra gjort en hel del mål , vi har hållt nollan i 3 matcher mot Tibro , Tidavad och Moholm som vi vann mot med 4-0 innan uppehållet så ett skönt avslut på vårsäsongen. Fråga 5. Vad tror ni om höstsäsongen? Bra vi är taggade då vi har fått ihop det bra. Känslan är att vi blir svårslagna men är lite upp till oss själva att vi planerar träning och matcher i kalendern. Så vi kan träna på det vi vill göra. Fått in lite nytt som höjer konkurrensen i truppen. Som sagt viktigt vi tränar på i höst så blir det roligt för alla. Vi tackar Linus och Oskar för intervjun! A/U-lag Herrar 11 jul 1kommentar