• Nyförvärv klart !

Jafar Qalif senaste klubbadressen var Lundsbrunn IF även spelat i Skara FC. Teknisk spelare som är bra en mot en och med bra skott. Har varit med och tränat i några veckor nu och bestämt sig för röd /blått Varmt välkommen till Tidans IF! A/U-lag Herrar 7 apr 0kommentarer
  • Storseger mot Tidavads IF !

Redan i första matchminuten gör vi första målet. Snabbt inkasst av Jesper som hitta Eddwin bakom bakom Tidavads backlinjen som hittar in till en fri Lucas som sätter första. I 12e 2-0 efter ett fint anfall genom alla lagdelar med bra passningsspel där Lucas kom runt på kanten och hittar in till Linus i boxen . Bara 3 min efter kom 3-0 målet efter vi ställer om där Lucas sätter bollen i nät efter Linus passar fram i djupet. Och i 45e kom 4-0 där Eddwin gör sin gubbe och placerar in den framspelad av Sebbe. Andra halvlek En del byten gjordes i paus som var bestämda innan och 49e min gör Linus 5-0 framspelad av Leo. I 73e sätter Eddwin bollen i djupet till Lucas som placerar in den säkert och 6-0 målet. Nästan direkt efter av spark är vi passiva och tillåter Tidavad rinna igenom alldeles för lätt och efter ett skott och mv retur där dom reducerar till 6-1 i 75e. Men i 78e och bra passningsspel där vi hittar ut på kanten till Claes som hittar Leo som trycker in bollen och 7-1 . Och på slutet gör Linus mål framspelad av Lucas. Härligt vi får göra mkt mål idag och hela laget är verkligen delaktiga. sen i perioder så är vi lite passiva där Tidavad får spela igenom oss för enkelt emellanåt om det är för vi leder och blir bekväma kanske .Vi kan spela med mera tålamod och rulla lite mer och vårda bollen lite mera i uppspelen. Gäller vi håller focus i 90 min plus tillägg. Härligt vi ställer krav på varandra. Nu njuter vi av denna seger i helgen och vet inte när Tidan gjorde 8 mål senast och så laddar för nästa veckas träning och match mot Norra Fågelås borta. Forza TIF 1-0 Lucas ass Eddwin 2-0 Linus ass Lucas 3-0 Lucas ass Linus 4-0 Eddwin ass Sebbe 5-0 Linus ass Leo 6-0 Lucas ass Eddwin 7-1 Leo ass Claes 8-1 Linus ass Lucas Med på bild Simon som höll nollan som stod i första halvlek. A/U-lag Herrar 6 apr 1kommentar
  • Seger på Tidavallen!

Träningsmatch mot Folkabo IK i eftermiddag. Första halvleken började vi med mkt bollinnehav och hitta vägar upp i plan men i sista tredjedelen så slarva vi en del med sista passningen och bolltapp mm . Men målchanserna i halvleken står vi för. Men halvleken slutade mållös. Andra halvleken gör vi en hel del byten och får mkt bättre fart på egentligen allt . Och vi gör 0-1 där Andro hittar Lucas på en fin yta som han placerade in bollen säkert . 0-2 kom efter ett fint anfall där Qasem blir nedriven i straffområdet. Straffen satte Lucas säkert . 0-3 kom på en en djupledspassning där Jesper hitta Lucas som gjorde sitt 3e för dagen och ett äkta hattrick. Positivt idag var att vi hade mkt rull och tålamod i backlinjen. Och att vi jobbar hårt för varandra över hela banan i försvarsspelet i alla lagdelar det gör vi riktigt bra. Även andra lossnade anfallsspelet men där finns mer att ta av och det är bara och träna på. Sen mkt positivt att andra matchen i rad där vi håller tätt bakåt där försvarsspelet är bra även idag med . Njuter vi av segern ikväll och laddar för träning måndag och torsdag på Södermalm. 0-1 Lucas ass Andro 0-2 Lucas (straff) 0-3 Lucas ass Jesper A/U-lag Herrar 24 mar 0kommentarer
  • Seger mot Axvall i DM !

Första halvleken har gästerna mkt boll och vi blir lite väl låga men jobbar in oss mer och mer in matchen . Men vi försvarar oss mkt bra och Axvall har egentligen inte några jättevassa lägen . Lägena som farliga var på fasta på frisparkar och hörnor som Simon fick sträcka ut på och göra ett par fina räddningar .Framåt hade vi några chanser som tillkom mest på kontringar. 0-0 i halvlek. Inför andra halvlek prata vi lite att vi måste hålla upp det och justera lite på mittfältet och då är det vi som tar kommandot i inledningen av halvleken. Skapar några halvchanser och efter 53 min så vinner vi boll högt och med några passningar så hittar S Angelsjöö fram till dagens målskytt Lucas Angelsjö som behärskat sätter bollen i nät. Ytterligare några chanser har vi och göra ett par mål till . Sen i slutet så trycker gästerna på men dom farligaste chanserna kom på fasta situationer .Men idag var vi heta och rejäla i vårt straffområde plus Simon i målet boxa och styrde bort chanserna. Detta var härligt med en seger mot ett Axvall som slutat 3 a i sin serie i 3 år i rad. Hela laget ska ha beröm men extra plus idag till backlinjen som förtjänar lite extra som var rejäla och låg rätt. Nu njuter vi av segern idag och imorgon. Sen nya tag nästa vecka och träningsmatch borta mot Folkabo på Tidavallen i Tidaholm. Målskytt L Angelsiöö ass S Angelsjöö A/U-lag Herrar 16 mar 3kommentarer