Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Telge XF

Följ

X-laget

Följ oss för uppdateringar
Följ
Telge FF
Fotboll
X-laget

Kontaktinformation

Namn Telge FF
E-post info@telgeff.se

Om Telge XF

Vi, Telge FF, har lagt ner vår fotbollsverksamhet (för seniorer) men flertalet av oss tränar mer än gärna vidare med X-fit, HIT, cirkelträning, Tabata - ja, kalla det vad ni vill. Träningen vi kör är iaf hård, funktionell, variationsrik, effektiv men framför allt intensiv. Det allra bästa är att det passar alla - tränad som otränad, gammal som ung, tjej som kille. Man kör alltid efter sin egen förmåga (och vilja...). Vårt motto är att ingen skall ge upp. Det är inte alltid lätt men alla skall ge sitt yttersta för att slutföra passen.

Vi som håller i detta är jag (Markus), Kicke och vår PT/slavdrivare Micke "Ivan Drago" Lindén. Vi gör det för att vi själva älskar det och självklart helt ideellt. Därför kan det ibland bli någon träning inställd här och var eller byte av tid, plats eller dag nån gång med kort varsel. Vi informerar givetvis alltid om det händer men det är bara att gilla läget i så fall.

När och var?
Nu under vintertiden tränar vi inomhus i någon hall. Passen håller på ca 45-60 min. När utomhussäsongen drar igång igen i vår är det oftast Brunnsängs utegym som gäller.

Pris
500 kr/år. Ni får för detta tillgång till superbra och rolig träning minst 3 ggr/v ett helt år. Jämför detta med ett gymkort så inser ni hur löjligt billigt detta är, men det kommer precis att täcka våra kostnader för hallar samt lite material vi behöver. Vill man ha med en kompis på prov så meddelas detta till någon utav ledarna. Våra kontaktuppgifter finns också på hemsidan.

Tänk på!
- Att alltid ha med egen vattenflaska (vi tar inte med).
- Käka senast 1,5 h innan passet, annars kommer det troligtvis att komma upp :-)
- Kom i tid till passen oavsett om ni byter om där eller inte, senast 5 min innan skall man iaf vara ombytt och klar.
- Lördagspasset går det bra att ha med barnen till då det finns plats för lek på sidan.

Mvh /
Macke, Kicke & Micke
Telge XF