Hej! Här kommer en länk för att följa vårt lag Tjörnarps BoIF A-lag i Min Fotboll. I appen kan vi alla fota, filma, heja och rapportera live från våra träningar och matcher. Följ oss i Min Fotboll och sprid vidare till alla du tror kan vilja följa och heja fram vårt lag! Hälsningar, Magnus Lindqvist Herrar för 7 dagar sedan 0kommentarer
  • Laget efter seger mot Treby

Gott jobb Herrar för 7 dagar sedan 0kommentarer
  • Borta match mot Treby.

Härligt att segra. Vi vinner matchen mot Treby genom att vinna matchen med 5-1. Målen görs av Adam, Valdet, Ayman, Winberg, kassem. Herrar för 7 dagar sedan 1kommentar
  • Förlus i premiären

Det var en skön vårdag i dag. Första halvlek var inget vidare tyvärr. Vi hade svårt och få spelet och stämma. Vi hade svårt och vårda bollen, och fick inte igång spelet. Vankiva sprang sönder oss och tyvärr så kom 1-0 i slutet av första halvlek. Till andra halvlek kom vi in mycket bättre och skapade flera goda chanser. Vi började och spela boll och rörde oss bättre, men vi satte inte våra chanser. Så i 81 minuten kom 2-0. Då Flyttade vi upp flera spelare för att försöka få in en boll. Men vi blev då straffade och 3-0 var ett faktum. Vi får deppa idag sen komma tillbaka. Mvh coach Herrar 6 apr 0kommentarer