• Jubileums match

Klockan 15:00 drar matchen igång. Senior laget möter äldsta seniorer. Det kommer bli en välspelad match. Kom och heja på lagen i dag. Mvh coach Herrar för 11 dagar sedan 0kommentarer
  • Borta match i Lönsboda

Matchen var svår borta match. Allt strular för oss, match start klockan 19:00. Spelare dök upp vid 18:30. Klockan 19:00 blåste domaren igång matchen. Lönsboda startar som väntat med långt spel ut på kanter. Vi var inte på kopplade, så i den 12e minuten gör Lönsboda 1-0. Spelet fortsatte med att Lönsboda tryckte på, så i den 28e minuten gör Lönsboda 2-0. Efter det så spelar vi lite bättre, vi lyckas att reducera i den 40e minuten genom att Brian gör 2-1. Halvlek vi går igenom hur vi ska spelar andra halvlek.Nu är Tjörnarp att känna igen, vi börjar rulla boll inom laget. I den 47e minuten slår Brian bollen i djupled till Kassem som rullar in 2-2. Så kom en kalldusch Lönsboda gör 3-2. Laget knyter nu näven och spelar bra och i den 65e minuten lägger vår lagkapten upp bollen på mittplan och klappar till bollen mot den bortre stolpen. Bollen seglar in målet och vi gör 3-3. Vi sliter vidare och i den 82a minuten blir det tryck mot Lönsbodas mål, Brian hittar Adam som slår bollen i mål. Sista minuterna sliter vi och står som segrare när Kalle anka blåser slutsignalen. Otroligt skön seger. Mvh coach Herrar för 12 dagar sedan 0kommentarer
  • Match igår mot serieledande Farstorp

Vi startade matchen mycket bra, första 20 minuterna. Sen kom ett mål där vi går bort oss. Deras andra är riktigt olyckligt där vi får ett självmål mot oss. Sen rullade det tyvärr på. Så när domaren blåste för full tid så var resultatet 7-0. Det är bra och glömma och komma igen. Mvh coach Herrar 23 aug 0kommentarer