19 september 2020
14:00

Perstorps Bälinge IK

Referat: Tjörnarps BoIF - Perstorps Bälinge IK

Sista hemmamatchen för säsong 2020 i serien var mot Perstorp Bälinge som inleddes med ganska avvaktande spel ifrån hemmaspelarna och efter en kvart lossar en Perstorp Bälinge spelare kanonen en bit utanför straffområdet som borrar sig in i Sebbes kryss. Tjörnarpsspelarna spelade dock upp sig och kämpade sig allt längre upp i plan med hela laget och Adam hade ett par genombrott i slutet av första halvlek som han blev ganska ojust undanträng av motståndar försvaret , tyckte iallafall en del av tjörnarpspubliken .
I andra halvleken var Tjörnarp det laget som var mest på gång och det gav till slut utdelning när Adam kom igenom och lirkade in 1-1 efter en halvtimmes spel och när Fredrik lyckades med årets spark på Tjörnevallen ver 2-1 målet ett faktum . Då återstod cirka 8 minuter av matchen . När dagens pådrivare Anton tvingades utgå efter en regäl tryckare lyckades Perstorp Bälinge dra upp ett anfall på vänster flanken som avslutades med en nick i Sebbbes vänstra hörnstolpe men där var han blixtsnappt och tog bollen och 2-1 stod sig tiden ut. Bra jobbat grabbar