6 september 2020
14:00

Tyringe IF

Referat: Tjörnarps BoIF - Tyringe IF

Match på Tjörnevallen , idag stod Tyringe IF för motståndet . Efter en ganska jämn första halvlek , med lite övertag av Tyringe , men i Tjörnarpsmålet stod Sebbe och gjorde det bra så i halvtid var ställningen 0-0 .
Men i början av andra drog Tyringe upp tempot lite och efter 5 minuter var alla , tror jag överens om att 0-1 var ett faktum men bollen tog på hjulet i målstativet och då är det nersläpp till målvakten , men bara ett par minuter efter fick Tyringe hörna och på den satt 0-1 på en snygg nick.
Spelet gämnade ut sig och efter snyggt spel mellan Brian och Henke , slog Henke en perfekt genomskärare till Adam som lätt löpte ifrån Tyringeförsvaret och 1-1 var ett faktum .
Och det resultatet stod sig nästan matchen ut , men i slutminuterna blev det tilltrasslat i Tjörnarps målområde och Tyringe kunde trycka in 1-2 vilket också blev slutresultatet. Men bra kämpat grabbar det är bara och köra på.