29 augusti 2020
14:00

Vinslövs IF

Referat: Tjörnarps BoIF - Vinslövs IF

Så var det dax för tredje hemmamatchen i rad och denna gången var det Vinslövs IF som stod för motståndet. Tjörnarpspågarna började bra och efter 10 minuter gör Adam ett eget genombrott och kommer fri med målvakten och gör inget misstag och placerar bollen säkert bak vinslövsmålvakten och 1-0 var ett faktum. Sebastian i hemma målet spelade som säkerheten själv .
Det resultatet skulle hålla sig en halvtimmes spel då det blev lite missförstånd i hemma försvaret och 1-1 var ett faktum och strax därpå kom även 1-2 direkt på,en hörna. Och innan halvlek hade 1-3 och 1-4 ramlat in.
Lite prat i halvlek och det så lite stabilare ut , men efter 10 minuter var 1-5 ett faktum .
Sen ramlade målen in med jämna mellanrum och övan på allt elände gör vi självmål och 1-8 var ett faktum.