14 april 2018
16:00

FC New Life

Referat: Tjörnarps BoIF - FC New Life

Seriepremär - nervöst är sant om det var det som ställde till det för tjörnarpspågarna vet jag inte , men om ställningen hade varit 3-1 i halvlek hade det varit närmare sanningen en det 0-1 som var resultatet om man ser på antalet målchanser.
Andra halvleken går på i samma spår Tjörnarp skapar chanser men New Life gör mål och 0-2 komm också innan Henke fick till det och dundrade verkligen in 2-1 i målvaktens vänstra kryss. Men säg den glädje som varar efter ytterligare ett mål av Fabian Moden var 3-1 ett faktum. men Tjörnarp gav alldrig upp , och efter en soloraid av Martin som blev ojust behandlad när han kom i straffområdet och straff som följd . Straffen tog Martin själv hand om och slog den säkert i mål , mitt imålet satt den men det var ingen fara för målvakten slängde sig till vänster. Tjörnarp fortsatte och trampa på men närmare kvittering en när motståndarbacken gjorde en rensning i egen stolpe. Ett pluss till Max i målet som gjorde strålande jobb vid några kontringar när motståndarna kom helt fria när Tjörnarp låg på i anfallen.

tis 19 jun 2018, 19:00 FC New Life - Tjörnarps BoIF 2 - 2