Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Strömstad HK F14-16

Följ

F14-16

Följ oss för uppdateringar
Följ

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 31 okt 2021 Ann-Cathrin Jern Niklasson

  Bortamatch mot Baltichov denna gång.
  8 tjejer, varav fyra med sviter efter sjukdom, började lite försiktigt i Förbohallen. Vi låg under med 7 (eller 8?) bollar innan tjejerna hittade flytet och knappade in.
  Som förra gången jag rapporterade så hade vi lite svårt att förstå domarnas avblåsningar. Vi gjorde för många steg, låste fel och hade fötter i vägen för motspelarna... Men domar´n dömer och tjejerna fortsatte spela handboll. Sista halvleken ledde Strömstad och
  Matchen slutande med vinst, 20-21! Tjejerna i min bil var trots allt nöjda att de inte hade deppat ihop och att de vunnit trots underläge och mystiska domslut.

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 okt 2021 Ann-Cathrin Jern Niklasson

  Bortamatch mot Backa.
  Tjejerna var lite nervösa inför årets första seriematch och började lite avvaktande. Hamnade ett par mål under den första kvarten, men sedan kom spelet igång. Tjejerna kom ikapp och hade övertaget i matchen. Vi hade alla lite svårt att förstå domarens avblåsningar, men tjejerna fortsatte kämpa - påhejade av SHKs egna P05-06. Vilken stämning det blev med killarnas stöd. Sista kvarten blev det nervöst när Backa knappade i från 11-18 till 15-18, men tjejerna höll ifrån och matchen slutade 18-22.

  Rapportera

  Rapportera

 • 10 sep 2021 Katrin Eneroth

  Det är dags att få in pengar till lagkassan och därför kommer tjejerna sälja Newbody. Varje tjej ska sälja minst 5 paket. Sista datumet är 17 oktober. Klicka på länken och kom igång, lycka till🌟😃! https://www.newbody.se/reg/TDHZSJF

  Rapportera

  Rapportera