• Seger mot SFF

Det blev seger i den uppskjutna matchen mot Sundsvalls FF med 3-1 (1-0). Det var inte den mest välspelade match grabbarna gjort iår, kan vara att man tog lite för lätt på uppgiften och då brukar spelet bli lidande, SFF kom med endast 11 spelare men de stred nog lite mer än grabbarna var förberedd på. Men i 30:e min blev Mattsson fälld med straff som följjd och Nisse Högbom kliver fram och dundrar in ledningsmålet. 2:a blir 20 min gammal när Johan Sjölen snappar upp en felpass och lägger in 2-0, klart trodde de flesta eftersom SFF inte skapat så mycket på hela matchen men med 5 min kvar så sätter de reduseringen och det blir lite nerver. Men i sista minuten får Stöde ytterligare en straff efter att Skarpsvärd blivit nertryckt, fram kliver Arvid Viklund och punkterar matchen. Seger trots svajigt spel är en styrka och spelarkritiken är jämt överlag, ingen nämd, ingen glömd. Tack och hej så länge! På bilden har vi målskyttarna. Herr Div 5 21 jun 2022 0kommentarer
  • Storseger mot Holm

Det blev klara 0-8 (0-2) på bortaplan mot Holm, det efter att det varit ställningskrig stora delar av 1:a halvlek men efter minut 39 hände det mesta. Rasmus Mattsson gör 0-1, Holm får straff strax efter som Dennis räddar, därefter gör Filip Bergman 0-2, paus. Andra halvlek blir desto mer innehållsrikAndrew Söderberg gör 3 mål, Anton Skarpsvärd, Rasmus M och Axel Westland sätter varsitt, 2 av dessa mål är straffar (Andrew och Axel) dessutom får båda lagen en varsin frilägesutvisning, så det var full huggning för visselblåsarn. Nämda Anton var Stödes bästa spelare för dagen, han fick dessutom kröna det med ett mål. Sen är det alltidkul att se junisarna ta för sig när de kommer inn i 2:a halvlek. Nästa match på torsdag mot SFF På bild: Axel, Andrew, Fille, Anton, Rasmus Herr Div 5 13 jun 2022 0kommentarer
  • Seger för Herrarna

Efter uddamålsförlusten i fredags mot Timrå studsade herrarna tillbaka och vann mot Selånger borta med 3-1 efter mål av Fille Begman 2 och Björn Ström. Stabil insats med extra plus för första halvlek enligt rapporter från arenan. Erik Welin, född 07 startade matchen som mittback och gjorde det strålande enligt publik och tränare vilket är otroligt kul. Coach Linus Sjölanders ord efter matchen "Vi gör en bra match! Defensivt stabilt där vi inte bjuder på mycket ytor. Vassa i omställningspelet och resolut när lägen kommer. Erik Welin gör en bra match som mittback, men en väldigt bra insats av kollektivet! Alla 5 från juniorlaget spelar mycket och gör det med bravur" Bra jobbat grabbar, Holm borta nästa Måndag. Ps. Som vanligt hittar ni all statistik på hemsidan Herr Div 5 6 jun 2022 0kommentarer