Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Stöde IF Herr Div 5

Följ

Herr Div 5

Följ oss för uppdateringar
Följ

Senaste nytt från herrlaget

1 apr 2019 8 kommentarer 1662 visningar
Mats Edlund
8 kommentarer
  • 1 apr 2019 music

    Ärligt talat, man undrar vad är det för pengar Stöde har att köpa spelare för, och i det oändliga verkar det som? Småland, Amerika.... Finns det överhuvudtaget någon spelare kvar från bygden?

    Rapportera

    Rapportera

  • 2 apr 2019 Mats Edlund

    Japp, det finns lokala förmågor i laget och vi kan inte hjälpa att spelarna vill komma till oss, vi måste gjort nåt bra eftersom de kommer och spelar gratis. Men du är välkommen att höra av dig med fler funderingar personligt istället för att gömma dig bakom skärmen :)
    Hörs kanske då.

    Rapportera

    Rapportera

  • 2 apr 2019 music

    "Gömma mig bakom skärmen". Vad är det för svammel? Har du en kommentarsruta så har du, och då får du väl stå för det. Annars får ni väl omprogrammera denna att endast fungera för de som uppger personnummer. Men det har ni liksom inte gjort.

    Rapportera

    Rapportera

  • 2 apr 2019 Karin Lidgren

    Jag skulle tro att Mats menar att du inte har ditt riktiga namn och det är alltid lättare att bemöta frågor när man vet vem som ställer frågan. Ja är du döpt till Music så ber jag om ursäkt!

    Rapportera

    Rapportera

  • Kommentaren är rapporterad och kommer att granskas av sidans administratörer.
  • 2 apr 2019 Karin Lidgren

    Hoppas du får bra svar och rätar ut frågetecknen du har runt laget. Är du uppe i norr ngt under säsongen så gå på en match eller två!

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 apr 2019 music

    Med all respekt för Stödes avancemang på några från 4:an till trean, och med nosande på tvåan, men detta mina vänner slår det mesta: https://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/a/Opk9Q1/guide-infor-barcelona--atletico-madrid

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 apr 2019 music

    Korrigering av länk ovan, denna ska det vara: https://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/a/8mpAed/gladjen-till-fotbollen-tog-oss-till-ettan

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in