Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Stenungsund HF

Följ

Stenungsunds Hockey

Följ oss för uppdateringar
Följ

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 11 jun 2017 Christer Ahlén

  Det blir första gången på jag vet inte hur många år - gissningsvis 15 år - som jag inte deltar på föreningens årsmöte. Uppdrag i regionen lägger hinder i vägen.
  Av handlingarna som jag läst ser jag att flera målgivande passningar kommer att slås under nästa säsong.
  Lycka till med årsmötet.

  Rapportera

  Rapportera

 • 31 mar 2017 ingen vet

  Går det att skapa ett hokey lag för tjejer

  Rapportera

  Rapportera

 • 10 okt 2016 seppo kantola

  Menar du att motståndarlaget skulle protestera mot ett domslut som är till deras fördel?

  Rapportera

  Rapportera

 • 10 okt 2016 Anders Jegerås

  Jag skall på inte sätt försöka vare sig försvara eller såga domarens insats, men konstigt nog är det alltid det "drabbade" laget som har flest åsikter, och som alla vet, så sitter ju av någon märklig anledning alltid de bästa domarna på läktaren....

  Rapportera

  Rapportera

 • 10 okt 2016 Richard

  Helt riktigt jägarn men jävligt petigt att ta den när det stod och avgjorde i 3e perioden. Man fick ju känslan att han ville vara med och avgöra matchen. Han släppte ju andra utvisningar slashing osv. Lite känsla efterfrågas.....

  Rapportera

  Rapportera

 • 10 okt 2016 Anders Jegerås

  Utvisningen för "delaying the game" var helt riktig enligt regelboken

  Rapportera

  Rapportera

 • 10 okt 2016 seppo kantola

  Härlig match igår även om huvuddomaren blåste för skitsaker som "delay in play" som jag aldrig hört tidigare. Grattis och målvakten gratuleras speciellt!

  Rapportera

  Rapportera

 • 9 okt 2016 Christer Ahlén

  Äntligen lossnade det. Ett stort grattis till vinsten över Värnamo imagens drabbning i Stenungsunds Arena. Kunde tyvärr inte se matchen in life. Men on-line-rapporteringne visade att det blev en dramatisk tredje period. Hoppas att det här innebär islossning för de fortsatta matcherna.

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 apr 2016 Madelene Johansson

  Jag vill rikta ett stort tack till alla inblandade till dagens avslutning. Grymt kul. Jag vill även passa på att ge beröm till våra duktiga spelare i ungdomslagen som höll koll på alla tröjbyten och vi lyckades inte slarva bort en enda tröja (såg det ut som när jag kollade sist :) ) och ett stort tack till alla A-lagsspelare som ställer upp och coachar våra ungdomar en dag som denna. Det betyder mycket för dom, speciellt de yngre.

  Tack allesammans för denna säsongen så syns vi I augusti.

  /Madde
  Lagledare team03

  Rapportera

  Rapportera

 • 10 mar 2016 Janne

  Som Boråsare är det väl bara att gratulera till avancemanget även om det är tungt att se sitt lag ramla ur ännu en serie. Vi hade oturen att stöta på ett BRA div 3 lag, finns väl inte så många vad man kan förstå. 2012 mötte vi AIK Malmö Växjö m.fl. Nästa år blir det lite mindre meriterat motstånd minst sagt. Några förstärkningar bara så kommer ni fixa div 2 galant. Lycka till!

  Rapportera

  Rapportera