• En blåsig match💨

Sista matchen för säsongen slutade med förlust, 3-2 mot Böljan. Tyvärr så var matchen som många av våra andra matcher, vi är inte med från början och kommer igång för sent. Det är roligt att se att vi ändå kan när vi ligger under komma igång igen och vända matchen och göra två mål. Bra kämpat idag tjejer, ni är grymma. Tack för denna säsongen vi tränare tycker att ni är ett fantastiskt lag att träna. I vinter kommer vi att köra mycket grunder och styrka inför nästa säsong. Vi återkommer när vi drar igång med det. Passa på att njut av ledigheten så ses vi snart igen. F2010-11 14 okt 2023 0kommentarer
  • Dagens match.

Dagens match började tyvärr igen lite svagt och Vinberg gjorde 2 mål på våra misstag. Men som förr så kämpar tjejerna sig in i matchen igen och vände matchen till en 3-2 seger och bjöd på ett fantastiskt spel i andra och tredje halvleken. Underbart kämpat tjejer 💪😃 F2010-11 27 sep 2023 4kommentarer
  • Dagens kvällsmatch

Vi började bra mot Getinge och genomförde en fantastisk första halvlek, och vinner den med 1-0. Sen kämpar vi i andra riktigt bra men tyvärr gör Getinge 1 mål och vi tappar fokus. I tredje orkar vi inte och känslor rinner över (kul att många visar vinnarskalle) och många orkar inte fokusera på matchen. Matchen slutade 5-1 till Getinge. Nu ser vi framemot helgen Cup och vinner den istället 💪. F2010-11 21 sep 2023 0kommentarer