• Damjuniorerna vinner över Tyresö Handboll!

På hemmaplan besegrar Spårvägens DJ Tyresö Handboll med 28-20 Spåret startade upp nästan lite lite över taggade , ledning med 3-0 efter 5 min inne i matchen innan sätter Tyresö sitt första mål. Vi fortsätter vårt spel som funkar bra både i anfall o försvar, Tyresö hakar på o steppar upp tempot, matchen är jämn och det står 10-10 efter 20 min, spelet kännas lite svajjigt vi tappar en del - men gör 4 raka och i halvleken slutar 14-11 till Spåret. Andra halvlek håller vi i matchen hela vägen ut , Tyresö lyckas inte helt hänga med även om det kör bra spel och vi avslutar med 28-20 Tilläggas att vi hade 2 riktigt Grymma målisar idag! Spårvägens mål: Ellen Hillbom 6, Joline Svensson 5, Emelie Hedlund 3, Tindra Cederholm 3, Emma Backevik 3, Tilda Lorentzon 3, Lisa Mikhaylova 2, Nellie Riis 2, och ett mål från målvakt Maja Franzèn. Kjell Spårvägen HF 11 feb 2022 0kommentarer
  • Solklar bortavinst idag!

Spårvägens damer besegrade idag Bolstanäs på bortaplan med 29-13. Starkt jobbat! Spårvägen öppnar upp mycket starkt, bra försvar & anfall, vi drar iväg snabbt även om vi skulle kunnat haft fler bollar som sitter i mål så håller vi 0:an i 13 min och leder med 0-6 . Bollstanäs försöker trycka på men lyckats inte utan det är Spåret som håller greppet. I halvlek står det 2-14 till Spårvägen. Andra halvlek börjar lite svajigt och vi tappar en del av spelet , bollar som skjuts högt o på sidan. Men det räcker inte för att Bollstanäs skall kunna minska ledningen utan det blir mer att spelet blir långsamt o vi sjunker ner i deras tempo, sista 5min blir väldigt slarviga men vi åker ändå hem med Vinst 13-29. Spårvägens mål: Lisa Mikhaylova 7, Tindra Cederholm 5, Linnèa Bjärnström 4, Felicia Balczar 3, Nellie Riis 3, Ellen Hillbom 2, Smilla Vitsas 2, Tilda Lorentzon 2, Johanna Frantzen 1. Spårvägen HF 30 jan 2022 0kommentarer
  • Inställd match!

Matchen mot Rimbo den 23/1 är inställd! Rimbo hårt drabbade av covid-smitta. Ny matchtid, 17/2 kl 19:20 i Vintervikshallen //Kjell Spårvägen HF 20 jan 2022 0kommentarer
  • Vinst i returmötet!

Spårvägen HF Stockholm tar ännu en fin skalp, vinner mot klara serieledande Djurgården IF HF! Djurgården öppnar matchen starkast och drar iväg med 3 bollar. Spårvägen hittar inte riktigt spelet, vi blir lite stressade och gör massa tekniska fel . Spårvägen möter upp och försöker hänga med och har stundvis ett bra försvar men vi ligger hela tiden efter med 1-3 bollar kommer inte ikapp. I slutet på första halvlek står det 11-10 till Djurgården där de i underläge med utvisad spelare ändå sätter 2 mål. I andra halvlek känns det som sakta men säkert vårt spel börjar arta sig och efter 10min går luften ur Djurgården. Vi laddar på o lägger i överväxeln och leder för första gången. Tjejerna trummar på med riktigt bra försvar och bra målvaktsspel, Mollie, och anfallet får vi oxå med oss o plötsligt sitter allt. Vi utökar ledning och håller matchen in i det sista och matchen slutar 21-26 . En riktigt bra, rättvis och jämn match. Superspännande att kika på och vi vinner återigen mot serieledarna! Spårvägens mål: Tindra Cederholm 7, Lisa Mikhayalova 6, Nellie Riis 3, Felicia Balczar 3, Ellen Hillbom 3, Linnéa Bjärnström 2. Smilla Vitsas 2. Spårvägen HF 17 jan 2022 0kommentarer
  • Silwing Troja tog en gruvlig revansch!

Spårvägens damjuniorer förlorade stort i returmötet mot Silwing Troja 25-11. I hemma mötet vann Spåret med 24-20. Silwing mönstrade ett lag förstärkt med två mycket starka seniorer, spelare som spelat i elitserien och nu i div 1.Två seniorer (födda -95) som spelade största delen av matchen och var den starkt avgörande skillnaden mot förra mötet mellan lagen. Silwing satte tonen direkt från start och tog snabbt en ledning med 6 bollar, 7-1 efter 15 minuter. Spårvägens anfallsspel fastnar i Silwing:s försvar som de två 95:orna i Silwing dominerar helt. Första halvleken fortsätter med målmässig dominans för hemmalaget. Halvtidsresultat 14-4. I andra halvlek är Spårvägens försvarsarbetet något bättre trotts att siffrorna rinner i väg till hemmalagets fördel men våra förstaårs juniorer hade inte kraften idag att lösa Silwing:s försvarsspel, anfallsspelet präglades av stress och avsluten kunde värderats lite effektivare. Vi tar med oss en del lärdomar till kommande matcher. Vi i Spårvägen tycker det är beklagligt att ledningen för hemmalaget utnyttjar möjligheten att spela överåriga spelare i dam juniorserien på ett sätt som det knappast var tänkt. Hur förhållningssättet hjälper till att utveckla de unga spelarna är svårt att förstå. Jag har fått frågan, men Spårvägen har ju också överåriga spelare ibland, ja visst har vi det. Det sker då vi inte kan mönstra fullt lag med juniorer och budskapet är att de överåriga skall ha minimalt med speltid. De skall avlasta korta stunder. Vi gratulerar Silwing Troja till vinsten förstås! Spårvägens mål: Tindra Cederholm 5, Ellen Hillbom 2, Nellie Riis 2, Lisa Mikhaylova 1, Tilda Lorentzon 1. Spårvägens damjuniorer hälsar varmt välkommen till Joline Svensson som nyligen spelat i Skuru IK. Nödvändigt tillskott till truppen. //Kjell Spårvägen HF 14 jan 2022 0kommentarer