• Helgen blev till Slutspel.

Spårävgens 1 a. Match blev Lördag och mot Gustavsberg Där öppnar G upp med första mål men vi är strax efter - sen följs vi princip åt genom hela matchen , vi drar iväg stundvis men inte mer ...hittar inte riktig vårt spel , det är fungerande men inte mer ... Halvlek 12-10 till oss. Andra fortsätter på samma vis, men sista 10 min tappar vi allt och det blir Noll Lagspel, och hur många tekniska fel som helst- Skjuter 15 skott mot mål men missar , och vi ger bort matchen som slutar med 18-21 till Gustavsberg. Söndagen börjar med tidig Match mot Spånga , där Spånga öppnar upp starkt och fortsätter så, vårt anfall och försvar sitter så där men vi fortsätter kämpa och får till det då och då Halvlek 13-14 till Spånga Men Spånga fortsätter starkare och de ökar leding . Sista kvarten för vi tyvärr inte ett enda mål och det slutar med att Spånga vinner med 18-26 Vår Sista match möter vi Hammarby Redan från start känns vi väldigt taggade ,och det är ett nytt Spårvägen som kommer ut på plan och öppnar upp starkt och fortsätter så , Halvlek leder vi med 11-7 Mycket bra Försvar och även många gånger anfall ,även om utspel på kanterna lyser med sin frånvaro. Men vi fortsätter hålla ledning , även om Hammarby ibland knappar in så håller vi taget om matchen och ökar smått ledning hela tiden . Mollie målvakt får också tillfällle göra snyggt mål . Här avslutar vi match med Vinst 24-18 Skön seger och det känns som tjejerna själva var stolta över insatsen !! Heja Spåret Spårvägen HF 26 apr 2022 0kommentarer
  • Åttonde raka vinsten för Spårvägen HF!

På söndagen avslutades säsongen för Spårvägens damlag. Ett ynka mål saknades för direktuppgång till div 3. ETT MÅL! Så grym kan sporten vara. Tjejer och ledare i laget har gjort en fantastiskt bra säsong, stommen i laget har bestått av Spårvägens 04-lag, några tidigare spelare i Spårvägen anslöt under hösten och tog med sig lite behövlig erfarenhet till det unga laget. I den avslutande matchen mot HK Cliff startade laget trögt, Cliff tog ledningen och först i 25 minuten kunde Spåret sätta 7-6 och ledning. Därefter behöll Spåret ledningen hela vägen till slutsignal. Slut resultat, 19-16! Med stor sannolikhet kommer vi att erbjudas plats i div 3 till nästa säsong och vårt mål är att klättra i seriesystemet kommande åren. STARKT JOBBAT HELA LAGET! Spårvägens mål: Lisa Mikhaylova 7, Felicia Balczar 3, Smilla Vitsas 2, Nellie Riis 2, Emma Backevik 2, Johanna Franzèn 2, Ellen Hillbom 1. Spårvägen HF 21 mar 2022 1kommentar
  • Vinst med 46-8!

Sent på söndagskvällen vinner Spårvägen HF Stockholm i bortamötet mot Djurgårdshof IK. Segersiffrorna skrivs i otroliga 46-8. Just nu ligger vi på tredje plats i serien, en pinne upp till div 3 med en match kvar att spela. Hoppet lever i allra högsta grad. Jag är oerhört stolt över hur laget utvecklats efter en midre bra start med några snöpliga förluster så har laget rest sig och presterar mycket sevärd handboll. Spårvägen satte högsta fart från start, målen rasade in, första halvlek slutade 27-2. Inspirerande att se att laget fortsätter spela handboll trots att matchen är avgjord efter 30 min. Än en gång dunkar Lisa in tvåsiffrigt, det blev 12 mål denna gäng. Spårvägens mål. Lisa Lisa Mikhaylova 12, Tindra Cederholm 9, Ellen Hillbom 7, Emelie Hedlund 6, Smilla Vitsas 6, Nellie Riis 6. Spårvägen HF 14 mar 2022 1kommentar
  • Knapp förlust mot serieledarna!

Spårvägens damjuniorer spelade en mycket jämn, svängig och spännande match mot serieledande Lidingö. Lidingö kunde i 47:e minuten sätta 24-23 och Spårvägen klarade inte att vända matchen till bortaseger. Noterbart, Lisa Mikhaylova stänkte in inte mindre än 13 mål från högersläggan. Spårvägens mål: Lisa Mikhaylova 13, Emelie Hedlund 2, Tindra Cederholm 2, Johanna Franzèn 2, Ellen Hillbom 1, Joline Svensson 1, Smilla Vitsas 1, Nellie Riis 1. Spårvägen HF 11 mar 2022 0kommentarer
  • Vilken uppvisning det blev!

Vi möter Spånga HK i deras hemmahall och vi är taggade. Spårvägen öppnar upp med snabba mål, vi håller 0:an fram till 7:e minuten och leder med 6-0 när Spånga sätter sitt första mål . Vårt spel är riktigt bra över hela plan , grymt försvar där Spånga i stort sätt aldrig kommer igenom och ”Virre" spikar igen målet fullständigt! Spårvägen fortsätter dra ifrån i målprotokollet med ett varierat anfallsspel, skytte och inspel till linje rullningsspel som är riktigt kul att se på, det dröjer till 22:a minuten innan Spånga gör sitt andra mål, halvleken slutar 3-18. Spårvägens spel fortsätter i samma härliga anda även i andra halvlek, vi fortsätter trycka på i anfall och försvaret är grymt bra, 5 min in i andra kommer en liten dipp med slarviga avslut och hemspring som har mattats av vilket resulterar i att Spårvägen väljer att ta timeout, vi hittar tillbaka till spelet och bara kör så det ryker. Mycket bra målvaktsspel levererat av Veronica ”Virre” Larsson och Mollie Berglund som delade på uppdraget i kvällens match. Båda målvakterna har grymma utkast som skapade många kontring:s mål frän löpvilliga Spårvägen spelare. Mollie tar 3 straffar efter varann, den fjärde skjuter Spånga utanför. Grymt! Så härligt spelat av tjejerna, alla hamnar i målprotokollet och gör en stort sett felfri match. 10-40 blir slutresultatet ,80 mål totalt på de senaste 2 matcherna. bara 28 insläppta. Spårvägens mål: Tindra Cederholm 12, Lisa Mikhaylova 7, Nellie Riis 5, Felicia Balczar 4, Emma Backevik 4, Ellen Hillbom 3, Johanna Franzèn 3, Emelie Hedlund 2. Spårvägen HF 21 feb 2022 0kommentarer
  • Spårvägen vinner i revanschmötet mot Rimbo!

I bortamötet mot Rimbo förlorade ett jagande Spårvägen med uddamålet 32-31. Som tjejerna längtat efter torsdagskvällens möte. Vi slarvar bort första anfallet och känslan är att vi vill för mycket, vi fortsätter med ett stressat viljestarkt spel en stund in i matchen, vi drar snabbt iväg till 11-2 i matchminut 13. Ett starkt försvar framför storspelande Veronica Larsson och anfalsspelet blir allt bättre! Rimbo kämpar på men har svårt att komma igenom, Rimbo hänger inte med i Spårvägens kontringsspel. Visst känner vi att vi har spelet men vi blir lite övermodiga o gör en del tekniska fel . I halvlek står det 18-7 . Andra börjar med att vi har ett stabilt övertag och leder matchen vi fortsätter med jättefint försvar , snyggt spel , snygga passningar. Nu kan de inte rubba oss och vi äger matchen hela vägen ut. Efter 40 minuter avlöser Mollie Berglund i målet och gör ett lika bra intryck som ”Virre”. En grym insats av hela laget som slutar i vinst med 40-18! Spårvägens mål: Ellen Hillbom 9, Tindra Cederholm 9, Emelie Hedlund 8, Lisa Mikhaylova 3, Smilla Vitsas 3, Elin Håkansson 2, Elise Johander Eriksson 2, Johanna Franzèn 2 Felicia Balczar 1, Emma Backevik 1. Spårvägen HF 18 feb 2022 0kommentarer
  • Ett taggat Spårvägen vinner mot Huddinge!

Taggade till tusen , vi börjar med 3 raka mål, i 5:e min sätter Huddinge sitt första . Vi spelar ett grymt försvarspel där Huddinge inte lyckats ta sig igenom , bra anfall där vi gör mål från alla positioner. Vi har dom i hasorna hela tiden men vi håller en komfortabel ledning med 3-5 bollar , Huddinge kommer tillbaka och gör 3 mål på 5 min och vi endast 1, halvleken slutar 13-10 Andra började som första gjorde med 3 raka mål, vi håller i spelet både i anfall & försvar .Spåret gör ett ryck upp till 17-12 och det känns som vi har matchen, vi kör på till 22-12, vi tappar spelet lite - många tekniska fel och slarv och vi spelar inte riktigt säkert utan vill för mycket . De sista 10 min hade vi kunnat avslutat betydligt bättre med tanke på att Huddinge endast har 1 avbytare och går på knäna, vi fortsätter med tekniska fel MEN när det är 2min kvar avslutar vi med 2 raka mål till slutresultatet 27-14. Spårvägen hakar på i toppen av serien och ligger nu på tredje plats. Spårvägens mål: Nellie Riis 5, Ellen Hillbom 5, Tindra Cederholm 5, Lisa Mikhaylova 3, Felicia Balzar 3, Emma Backevik 2, Johanna Franzèn 2, Tilda Lorentzon 2. Spårvägen HF 13 feb 2022 0kommentarer