• Seger i toppstriden!

5-1 seger hemma mot Deje i toppstriden! Väldigt stark insats i första halvlek där vi skapar väldigt mycket offensivt. Förmodligen den bästa halvleken på flera år. Sebastian Eales med 4 mål den här kvällen gjorde en helgjuten insats i bra kombination med forwardskollegan William Ankarhake. Fredrik Nilsson och Adam Hedlund gjorde jobbet i centrallinjen mittfältet och stängde ner Dejes möjligheter till uppspel den vägen. Försvarsmässigt var vi stabila. Andra halvlek slår vi av på takten och kommer inte upp i samma klass som första halvlek. Moe Jahish stod också för 1 nickmål. Tycker alla gjorde ett bra jobb! Seniorer 3 jun 2023 0kommentarer
  • Tidig seriefinal imorgon fredag!

Imorgon fredag kommer Deje IK till Mariebergs IP. Deje ligger 1:a i tabellen och vi 2:a. Kom gärna ner och stötta oss. Avspark 19:00 och kiosken är öppen! Seniorer 1 jun 2023 0kommentarer
  • Seger med 7-1!

Tycker att dagens insats var hittills den starkaste vi gjort i år. Bra försvarsarbetet och starka offensivt. Vi visade att vi jobbade för varandra. Noah Öhrner som kommer in i andra halvlek var tongivande idag med sitt hårda arbete och 2 mål i protokollet. Eales fortsätter med sin målform och noterades också för 2 mål. William Ankarhake fick på en kanonträff utifrån som satt otagbart i målet. Filip Mattsson noterades för 1 och Markus Junler likaså. Vi hade en bra kväll på Mariebergs IP. Seniorer 26 maj 2023 0kommentarer
  • 3-3 mot Norrstrand 2

Idag följde vi inte vår spelplan vilket gör att vi inte presterar tillräckligt. Norrstrand 2 spelade bra och lyckades kvittera i andra halvlek trots att de spelade större delen av matchen med en man mindre. Vi tar med oss 1 poäng från matchen och ser framåt. //Ronny Seniorer 20 maj 2023 0kommentarer