Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Sölvesborgs GOIF

Följ

Sölvesborgs GOIF

Följ oss för uppdateringar
Följ
Sölvesborgs GOIF
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Sölvesborgs GOIF
Adress Idrottsvägen 5
Postadress 29434 Sölvesborg
Telefon 0456 - 121 11
E-post sgif@telia.com
Orgnr 836200-2381
Swish 1233952025
Kontonr Bankgiro 617-3587
Seniorer Herrar
Seniorer Damer

Om Sölvesborgs GOIF

Sölvesborgs GIF är en fotbollsklubb som är en angelägenhet för alla i Sölvesborg. Tack vare en lång och rik historia finns en stolt tradition som bärs upp av många.
På Svarta Led hålls drömmarna vid liv. Alla barn och ungdomar ska känna glädje och få självförtroende. Vi har höga krav på ledarnas förmåga och kunskaper att utbilda våra spelare i fotboll och utveckla dem som individer. Föreningen strävar efter att så många pojkar och flickor som möjligt ska börja spela fotboll och att man ska kunna och vilja spela så länge som möjligt.
Föreningen strävar efter sportsliga framgångar för våra seniorlag. Framgången ska byggas genom en god talangutveckling och bra kamratskap. En majoritet av spelarna i seniorlagen ska vara fostrade i SGIF.
Svarta Led är vår gemensamma samlingsplats. Idrottsplatsen är välkomnande för människor i alla åldrar och där finns en positiv och stöttande anda. Ideella krafter med engagemang är föreningens ryggrad. Sölvesborgs GIF ska spela en positiv och viktig roll för invånarna i Sölvesborg.