Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Vasalunds IF P08 Solna

Följ

P08 Solna

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Vasalunds IF
Fotboll
P08 Solna

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 30 dec 2019 Ola Blomkvist

  Hej Vasalunds IF P08!

  Jag tänkte tipsa er om att två internationella fotbollsskolor som arrangeras 2020 för spelare födda 2008. Träningen är roligt, håller mycket hög kvalitet och är för dig som gillar att träna mycket och intensivt.

  Dinamo Zagreb som har en av världens främsta ungdomsakademier håller en fotbollskola på Stockhagens IP, Stockholm på påsklovet. Perfekt för dig som vill komma i form till vårsäsongen med klubbens akademicoacher. Grupper för både utespelare och målvakter. Läs mer på: http://www.dzsweden.com

  Real Madrid kommer till Stockholm för 6:e året och håller sin populära fotbollsskola på Djursholms IP v32. Varje år deltar hundratals spelare från hela landet. Grupper för utespelare och målvakter. Läs mer på http://www.frmclinicssweden.com

  Varmt välkomna alla spelare i Vasalunds IF P08!

  Ola Blomkvist
  CoachenEvents

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 sep 2019 Ola Blomkvist

  Hej Vasalunds IF P08!

  På höstlovet kommer professionella coacher från en av Europas mest framgångsrika akademier, Dinamo Zagreb till Stockholm för att hålla en clinic (fotbollsskola). Klubbens akademicoacher kommer under tre dagar hålla i träningar enligt samma metodik som fostrat mängder av kroatiska världsspelare de senaste åren. Ett perfekt tillfälle för dig som är född 2005-2008 som satsar på fotboll och vill ha högklassig träning tillsammans med duktiga spelare från andra klubbar.

  Begränsat antal platser! Djursholms IP 31/10-2/11.

  Läs mer och anmäl dig här: http://www.coachenevents.se/dinamo_zagreb_spelarclinic

  Med vänlig hälsning
  Ola

  Rapportera

  Rapportera

 • 16 apr 2019 Ola

  Hej Vasalunds IF P08 Solna!

  Jag tänkte tipsa er om att det fortfarande finns några platser kvar till clinics med Tottenham Hotspur vecka 26 och Real Madrid vecka 31 i Stockholm.

  Ett perfekt tillfälle för dig som älskar att spela fotboll och vill få träning av högsta klass. Träningarna leds av coacher från klubbarnas organisation. Välkommen till ett par roliga dagar med högt tempo där du får träffa spelare från hela landet!

  Tottenham Hotspur http://www.coachenevents.se/sv/tottenham-hotspur

  Real Madrid http://www.frmclinicssweden.com

  Välkomna!
  Ola Blomkvist

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 jan 2019 Ola Blomkvist

  Hej Vasalunds IF P08 Solna!

  Jag tänkte tipsa er om fotbollsskolor med två av Europas största klubbar som arrangeras i Stockholm i sommar. Perfekt för dig som vill utvecklas med ett par dagars extra träning på högsta nivå med klubbarnas akademicoacher. En rolig sommaraktivitet där du får träffa spelare från många olika klubbar. Skolorna är öppna för spelare födda 04-09. Du får klubbens träningskläder, lunch, mellis och diplom. Begränsat antal platser. Fotbollsskolan pågår 2 eller 3 dagar.

  Tottenham Hotspur v26 http://www.coachenevents.se/sv/tottenham-hotspur

  Real Madrid v31 (även för målvakter) http://www.frmclinicssweden.com

  Välkommen!
  /Ola

  Rapportera

  Rapportera

 • 10 dec 2018 Ola

  Hej Vasalunds IF P08!

  Ni är varmt välkomna till sommarens populära fotbollsskola med Tottenham Hotspur i Stockholm. Ni får träna med coacher från Tottenham Hotspurs organisation under ett par roliga och lärorika dagar. Ett perfekt tillfälle att slipa formen inför sommaren och träffa spelare från olika klubbar. Trevlig stämning, fina planer och träning av högsta kvalitet. Förmånligt boende för er som kommer utifrån.

  http://www.coachenevents.se/sv/tottenham-hotspur

  Välkomna :-)
  /Ola

  Rapportera

  Rapportera